• Eliteserien 2022: Se Bodø/Glimt - Rosenborg søndag 3. april på discovery+ eller MAX
Bodø/Glimt går inn i nok en svært spennende periode. For etter å ha slått ut storklubben Celtic på mesterlig vis i Conference League, skal nordlendingene nå bryne seg på nederlandske AZ Alkmaar i åttedelsfinalen.
Torsdag tar Glimt i mot AZ Alkmaar, som har hele tre norske spillere i troppen. Tidligere Glimt-spiller Håkon Evjen kommer nok til å stjele en god del av fokuset, mens trønderne Aslak Fonn Witry og Fredrik Midtsjø sannsynligvis også kommer til å spille en viktig rolle for AZ.
Eliteserien
Forlater RBK etter syv år – klar for Glimt: – Jeg føler meg ønsket
7 TIMER SIDEN
Håkon Evjen scoret forøvrig i forrige seriekamp i Nederland, da han fra sin kantposisjon fastsatte resultatet til 1-3 i AZ Alkmaars over NEC Nijmegen.
For Glimt sin del er det flere usikre kort før dobbeltkampen mot den nederlandske toppklubben. Ifølge Avisa Nordland har både Anders Ågnes Konradsen, Morten Ågnes Konradsen, Runar Espejord, Japhet Sery Larsen og Vegard Kongsro trent minimalt de siste dagene.
Det samme gjelder for en av de siste årenes Glimt-kometer, Sondre Brunstad Fet, som ikke rekker kampen mot AZ. Nå kjemper han en kamp mot klokka for å rekke serieåpningen mot Rosenborg på Aspmyra søndag 3. april.
– Jeg har justert målsettingene for når jeg kan være tilbake i spill igjen. Kampene mot AZ Alkmaar ryker, men jeg håper å rekke seriestart, forklarer han til AN.
Sunnmøringen sliter med en hamstringskade han pådro seg på trening i midten av februar, noe som gjorde at han også uteble i kampene mot Celtic.
Eliteserien
Discovery erfarer: RBK-keeper presenteres for Bodø/Glimt mandag
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Uavgjort mellom Sandefjord og Tromsø etter sen scoring
I GÅR PÅ 19:32