Populære sporter
All sport
Vis alt

Juniorspiller i Eliteserie-klubb koronasmittet - hele A-laget i karantene

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 10/11/2020 klokken 10:39 GMT+1

En juniorspiller i Strømsgodset har testet positivt på covid-19. Dermed er også A-laget satt i karantene til 16. november.

Mjøndalens Fredrik Brustad setter inn 2-0 mot Godset lørdag. Ingen av spillerne på bildet har foreløpig testet positivt.

Foto: Scanpix

Takket være landslagspausen må etter alt å dømme ingen Eliteserie-kamp utsettes, ettersom Godset ikke spiller igjen før de møter Bodø/Glimt 22. november. Hjemmekarantenen for spillerne og støtteapparatet varer til og med mandag 16. november. Alle i karantene vil også bli testet de neste dagene.
Strømsgodset opplyser på sitt nettsted at spilleren har trent med A-laget. Han skal være symptomfri, men ble testet fordi han hadde vært i kontakt med en smittet person.
– Vi håndterer dette i tråd med covid19-forskriftene og er i tett dialog med lokale helsemyndigheter og Norges Fotballforbund. Vi har startet smittesporing i klubben og gjennomfører tester av alle som har vært i nærkontakt med spilleren, sier klubblege Erik Dag Knudsen.
Spilleren hadde sin siste trening med laget fredag, før han testet positivt søndag kveld. Han var imidlertid ikke involvert i lørdagens oppgjør mot Mjøndalen. De er også orientert om situasjon, men slipper karantene siden spilleren ikke var med da.
Godset røk som kjent på et stygt 0-3-tap i derbyet mot Mjøndalen. MIF ligger nå på direkte nedrykk, men kun fire poeng bak Godset. Sistnevnte har to poeng ned til Start på kvalikplass.
Ingen i Mjøndalen har foreløpig besvart Eurosport.nos henvendelser.
Se høydepunkter fra "Ælv Clasico" her:
picture

Se høydepunktene: Mjøndalen scoret tre og valset over rivalen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame