Takket være landslagspausen må etter alt å dømme ingen Eliteserie-kamp utsettes, ettersom Godset ikke spiller igjen før de møter Bodø/Glimt 22. november. Hjemmekarantenen for spillerne og støtteapparatet varer til og med mandag 16. november. Alle i karantene vil også bli testet de neste dagene.
Strømsgodset opplyser på sitt nettsted at spilleren har trent med A-laget. Han skal være symptomfri, men ble testet fordi han hadde vært i kontakt med en smittet person.
– Vi håndterer dette i tråd med covid19-forskriftene og er i tett dialog med lokale helsemyndigheter og Norges Fotballforbund. Vi har startet smittesporing i klubben og gjennomfører tester av alle som har vært i nærkontakt med spilleren, sier klubblege Erik Dag Knudsen.
Eliteserien
Viking signerte angrepstalent fra Bryne
6 MINUTTER SIDEN
Spilleren hadde sin siste trening med laget fredag, før han testet positivt søndag kveld. Han var imidlertid ikke involvert i lørdagens oppgjør mot Mjøndalen. De er også orientert om situasjon, men slipper karantene siden spilleren ikke var med da.
Godset røk som kjent på et stygt 0-3-tap i derbyet mot Mjøndalen. MIF ligger nå på direkte nedrykk, men kun fire poeng bak Godset. Sistnevnte har to poeng ned til Start på kvalikplass.
Ingen i Mjøndalen har foreløpig besvart Eurosport.nos henvendelser.
Se høydepunkter fra "Ælv Clasico" her:

Se høydepunktene: Mjøndalen scoret tre og valset over rivalen

Eliteserien
Skeptisk til Rosenborgs «plan B»: – Gambling på høyt nivå
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Krever gressbytte for å bli værende: – Klubben må legge til rette for spillerne
2 TIMER SIDEN