Uttalelsen kommer i «Indre bane i karantene» hvor Stabæks nye sportssjef Torgeir Bjarmann er gjest.
– Torgeir har tatt på seg den verste jobben i norsk fotball. Stabæk har jo nå et medaljepress og klubben lever jo stort sett av kjøp og salg. Her handler det faktisk om å klare å drifte klubben mye gjennom dette, og det kan være tøft, åpner Joacim Jonsson med å si.
  • Se «Indre bane i karantene» med Torgeir Bjarmann på Eurosport Norge og Dplay..
Eliteserien
Solbakken valgte Berisha: Må be ham løpe mindre
9 TIMER SIDEN
Men Eurosports fotballekspert påpeker samtidig fordelene med jobben.
– Samtidig er Stabæk på sikt en av de mest interessante klubbene å være sportssjef i. Jeg får se om jeg banker på døren i 2023, gliser svensken.
Det siste er relatert til Eliteserie-klubbens tidligere sportssjef, Inge André Olsen, som i en annen podcast spøkte med at Jonsson var en av de som hadde søkt på jobben som hans etterfølger.
Se Olsens elleville historier nederst i saken!

– Ingen som forventer noen revolusjon

Den jobben fikk altså Bjarmann, som ikke frykter for fallhøyden i Bærum-klubben.
– Det Joacim snakker om er jo også litt av grunnen til at jeg tok denne jobben. Det er action, det skjer spennende ting både nå og på sikt. Det å komme på en OK måte inn i et nytt stadion som et bra Eliteserie-lag krever mye. Man skal ha litt stang-inn på spillerlogistikk samt ha et akademi som leverer nye talenter.
Men Bjarmann er tydelig på at han ikke vil forandre på det som har fungert for klubben de siste årene.
– Forventningene er nok ikke at jeg skal komme inn og gjøre noe revolusjonerende, men mer å fortsette jobben som har blitt gjort og holde stabil kurs. Jeg vet akkurat hva som kreves. Først handler det selvfølgelig om å bli en del av klubbens interne kultur, men jeg vet mye om driften og hvordan ting skal gjøres i fremtiden.
– Jeg skal gjøre så godt jeg kan og sørge for at vi får et stabilt Eliteserie-lag som kommer seg inn i et nytt stadion på en fin måte, fortsetter Bjarmann.

Nye Nadderud

For i 2022 er planen at Stabæk skal innta Nye Nadderud Stadion, med plass til 8000 tilskuere i topp moderne fasiliteter.
– Først og fremst handler det om å holde klubben i live og etablere seg trygt i Eliteserien. Det var vel en liten spøk det med medaljepress allerede nå, men at det vil være sånn når de flytter inn i ny stadion, tror jeg på. Da vil Stabæk være en av de mest spennende klubbene å være sjef i. Jeg ser frem mot det som skal skje, sier Jonsson.
– Det er den ferden jeg har lyst å være med på. Det blir veldig spennende å jobbe i Stabæk. Det skjer alltid noe der, avslutter Bjarmann.

Sportssjefens villeste historie fra Stabæk-tiden: – Totalt kaos

Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
26/09/2021 PÅ 20:43
Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
26/09/2021 PÅ 19:16