Det melder Avisa Nordland torsdag morgen.
Sampsted, som er back, kommer fra svenske IFK Norrköping. Han har signert en treårskontrakt med Bodø/Glimt. Avisen skriver at det er landsmann og tidligere Glimt-spiller Oliver Sigurjónsson som opprettet kontakt mellom klubb og spiller.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
I GÅR PÅ 20:43
Islendingen har besøkte Glimt tidligere i vinter, og spilte 45 minutter i treningskampen mot Grorud.
– Jeg har ventet på dette en stund. Jeg har hele tiden hatt et ønske om at denne overgangen skulle bli en realitet. Nå er jeg her og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle, og til å komme i skikkelig gang på trening, sier han.
– Alfons passer inn i vår måte å spille på. Han er offensiv i innstillingen, i tillegg til å være litt typete. Faktisk ikke så ulik Erlend Dahl Reitan. Samtidig mener vi han har stort potensial til å utvikle seg ytterligere, sier Kjetil Knutsen, Glimts trener.
21-åringens opphold i Sverige ble preget av utlån. Fra han kom i 2017, var han lånt ut til tre klubber. Nå er han altså klar for tre år med gul drakt i Nord-Norge.
Det er ikke Glimts eneste signering denne uken. Tirsdag skrev klubben på sin nettside at Isak Helstad Amundsen (20) er klar for to år i den gule trøya. 20-åringen har vært en del av akademiet til Glimt, og spilte 18 kamper for andrelaget i 2019.
– Jeg tenker det gir en god mulighet til å fortsette å utvikle seg her. Det setter jeg stor pris på, sa den nysignerte unggutten da han ble presentert tirsdag.
Sett denne?

– Synes det er riktig vurdering av ham

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
I GÅR PÅ 19:16
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
I GÅR PÅ 19:14