Islamović-scoringer, uavgjort for Sarpsborg og Glimt-seier

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 21/02/2020 klokken 18:59 GMT+1

Få oversikt over dagens treningskamper her.

Horneland

Det var en tidlig scoring fra Rosenborg som gav gjestene ledelsen. Kristoffer Zachariassen headet ballen fra Birger Meling i tverrligger, men Dino Islamovic var på returen og satte inn ledelsen etter seks minutter.
Etter 17 minutter utlignet Ranheim etter et godt angrep. Eirik Tønne fikk ballen fra Vegard Erlien og banket den i mål. Etter halvtimen spilt var Rosenborg tilbake i føringen. Denne gang var det Zachariassen som smalt ballen i lengste.
Fem minutter før pause la RBK på til 3-1 ved Islamovics andre mål for dagen, før Pål Andre Hellands hjørnespark gikk rett i mål med hjelp fra den sterke vinden. Ti minutter ut i andre omgang reduserte Ranheim til 4-2 ved Martin Lundal.
Kampen endte 4-2 til Rosenborg.
Slik stilte lagene:
RBK: Julian Faye Lund - Erlend Dahl Reitan, Tore Reginiussen, Gustav Valsvik, Birger Meling - Kristoffer Zachariassen, Gjermund Åsen, Edvard Tagseth - Pål-André Helland, Dino Islamovic, Carlo Holse.
Ranheim: Barli - Olsen, Lundal, Heggem, Williams - Reginiussen, Valla, Sørløkk - Tønne, Karlsen, Erlien.

Uavgjort for Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 møtte det russiske laget Orenburg til treningskamp fredag. Første omgang gikk uten de største mulighetene for noen av lagene.
Etter 20 minutter fikk Bjørn Inge Utvik skulderen ut av ledd igjen, men kom raskt tilbake på banen.
Lagene gikk målløst av banen til pause, men det var Oreburg som tok ledelsen i andre omgang. Med ca. ti minutter igjen av kampen utlignet Sarpsborg ved Mos som kom alene med målet og chippet ballen i mål.
Kampen endte 1-1.
Slik stilte Sarpsborg 08: David Mitov Nilsson - Magnar Ødegård, Bjørn Inge Utvik, Nicolai Næss - Sulayman Bojang, Jonathan Lindseth, Anton Salétros, Joachim Thomassen - Ole Jørgen Halvorsen, Jørgen Strand Larsen, Mohamed Ofkir.
Saken fortsetter under:

Hevder spissen fikk seg en lærepenge: – Var for høy på seg selv

Glimt-seier tross rødt kort

Allerede etter fem minutter gikk Bodø/Glimt i ledelsen i LSK-hallen.
Ti minutter senere fikk hjemmelaget ballen i mål, men scoringent il Daniel Gustafsson ble avblåst for offside. Kvarteret etterpå fikk samme mann målet sitt og utlignet til 1-1.
Etter 52 minutter spilt fikk Glimts Marius Lode direkte rødt kort for å ha dratt ned LSK-målscoreren. Med knappe 20 min igjen av kampen tok Glimt ledelsen ved Endre Kupen. Men bortelaget var ikke ferdig og etter 87 minutter headet Isak Helstad Amundsen ballen i mål, før Jens Petter Hauge la på til 4-1 på straffe rett før kampslutt.
Bodø/Glimt vant 4-1 over Lillestrøm.
LSK: Matvei Igonen - Lars Ranger, Sheriff Sinyan, Tobias Salquist, Simen Kind Mikalsen - Magnus Knudsen, Ifeanyi Mathew, Fredrik Krogstad - Daniel Gustafsson, Thomas Lehne Olsen, Ebiye Moses.
Glimt: Nikita Haikin - Morten Konradsen, Isak Helstad Amundsen, Marius Lode, Fredrik André Bjørkan - Ole Amund Sveen, Patrick Berg, Ulrik Saltnes - Philip Zinckernagel, Victor Boniface, Ola Solbakken.

Roser KBKs nykommer: – En solid signering

Hadzic-scoring

IK Start spilte også treningskamp mot Jerv fredag. Til pause stod det 1-0 til Start etter scoring av Adnan Hadzic etter kun 16 minutter.
Det ble også eneste scoring i kampen og Start vant 1-0 over Jerv.
Start: Jonas Deumeland, Jesper Daland, Joackim Jørgensen, Kristoffer Tønnessen, Eirik Wichne, Adnan Hadzic, Afeez Aremu, Gudmundur Andri Tryggvason, Eman Markovic, Kasper Skaanes, Kevin Kabran
Jerv: Benjamin Boujar - Simon Larsen, Espen Knudsen, John Olav Norheim - Thomas Zernichow, Mathias Wichmann, Jørgen Solli, Daniel Aase, Iman Mafi - Alexander Dang, Michael Sarpong