Populære sporter
All sport
Vis alt

Ingen Heltne Nilsen-retur til Brann: – Ikke aktuelt

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 26/01/2021 klokken 10:50 GMT+1

Det blir ikke noe Sivert Heltne Nilsen-comeback i Brann i denne omgang. Han er i forhandlinger med en belgisk klubb, melder Bergens Tidende.

Sivert Heltne Nilsen

Foto: Getty Images

– Vi har trukket oss fra Sivert-saken. Idet det ble aktuelt for ham å snakke med en belgisk klubb, var vi ferdige, sier Brann-trener Kåre Ingebrigtsen til BT.
Brann har i to måneder forsøkt å hente sin tidligere midtbaneterrier tilbake til klubben. Svenske Elfsborg eier Nilsen, og bergenserne skal ha tilbudt dem en totalpakke verdt tre millioner kroner for 29-åringen.
Han ser imidlertid ut til å fortsette karrieren i utlandet.
– Tanken var at han skulle komme hjem og være en del av prosjektet. Men når det viser seg at lysten ikke er så stor likevel, så er det ikke aktuelt, sier Ingebrigtsen.
Nilsen er ifølge avisen i forhandlinger med Waasland-Beveren, som ligger på sisteplass i den belgiske toppserien.
Ingebrigtsen avviser at uttalelsene er en del av et forhandlingsutspill.
– Nå er det ikke noen sjanse for at dette skjer. Vi kan ikke holde på slik. Vi har holdt på i to måneder. Det må i så fall være en vanvittig god grunn for at de kommer kommer tilbake til oss, men jeg kan ikke se at det finnes en slik grunn, sier Ingebrigtsen.

Ser mot Lerkendal

Ifølge Bergansavisen har Brann nå rettet fokus mot Lerkendal. Derfra skal de være interessert i å hente Gjermund Åsen. Tidligere ble det meldt at Brann også skulle være interessert i Pål Andrè Helland, men BA mener å vite at det nå kun er Åsen som er aktuell.
– Det jeg kan si om dem, er at det er spillere som er under kontrakt med Rosenborg, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt til BA om de to spillerne.
Avisen skriver videre at Brann ønsker å få til en låneavtale med RBK, som inneholder opsjon på kjøp. I tillegg til Brann, er Åsens gamle klubb, Tromsø, og LSK interessert i å hente midtbanespilleren.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame