– Vi har trukket oss fra Sivert-saken. Idet det ble aktuelt for ham å snakke med en belgisk klubb, var vi ferdige, sier Brann-trener Kåre Ingebrigtsen til BT.
Brann har i to måneder forsøkt å hente sin tidligere midtbaneterrier tilbake til klubben. Svenske Elfsborg eier Nilsen, og bergenserne skal ha tilbudt dem en totalpakke verdt tre millioner kroner for 29-åringen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
Han ser imidlertid ut til å fortsette karrieren i utlandet.
– Tanken var at han skulle komme hjem og være en del av prosjektet. Men når det viser seg at lysten ikke er så stor likevel, så er det ikke aktuelt, sier Ingebrigtsen.
Nilsen er ifølge avisen i forhandlinger med Waasland-Beveren, som ligger på sisteplass i den belgiske toppserien.
Ingebrigtsen avviser at uttalelsene er en del av et forhandlingsutspill.
– Nå er det ikke noen sjanse for at dette skjer. Vi kan ikke holde på slik. Vi har holdt på i to måneder. Det må i så fall være en vanvittig god grunn for at de kommer kommer tilbake til oss, men jeg kan ikke se at det finnes en slik grunn, sier Ingebrigtsen.

Ser mot Lerkendal

Ifølge Bergansavisen har Brann nå rettet fokus mot Lerkendal. Derfra skal de være interessert i å hente Gjermund Åsen. Tidligere ble det meldt at Brann også skulle være interessert i Pål Andrè Helland, men BA mener å vite at det nå kun er Åsen som er aktuell.
– Det jeg kan si om dem, er at det er spillere som er under kontrakt med Rosenborg, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt til BA om de to spillerne.
Avisen skriver videre at Brann ønsker å få til en låneavtale med RBK, som inneholder opsjon på kjøp. I tillegg til Brann, er Åsens gamle klubb, Tromsø, og LSK interessert i å hente midtbanespilleren.
(©NTB)
Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51