29-åringen fikk nye minutter i den blå og svarte trøya på torsdag, da Stabæk vant 2-0 i en treningskamp mot Floridsdorfer AC. Avtroppende sportssjef Inge André Olsen forteller til Eurosport.no at sjansene er større for at han ender opp i Bærum nå enn tidligere.
– En haug med overgangsvinduer har stengt nå, så han har jo ikke like mange valgmuligheter lenger. Sjansen er nok større for å få til noe med han nå, ja.
Eliteserien
Forlater RBK etter syv år – klar for Glimt: – Jeg føler meg ønsket
I GÅR PÅ 13:59
– Men så vil sjansen vil være stor hvert eneste år for at Mix spiller i Stabæk. Han er oppvokst i Stabæk-miljøet og er glad i klubben, forteller han på telefon.
Olsen tror Diskerud gjerne kunne valgt Stabæk, selv om det kan medføre et stort lønnskutt.
– Han er en person som ikke utelukkende er opptatt av å bli betalt. Han vil spille fotball.
Han er under kontrakt med CityGroup-programmet til blant annet Manchester City, New York City og en rekke andre klubber. Dermed er mulighetene enten å kjøpe han ut av den kontrakten eller å gå for et lån.
– Et lån ville vært mest aktuelt. Selv om vi har solgt noen splillere nå, har vi ikke råd til å kjøpe spillere fra Manchester City, ler han.

Spilleren er taus

Midtbanespilleren, som nylig ble ferdig med et lån i Ulsan Hyundai, har sittet stille i båten etter han begynte å trene med klubben i januar.
– Jeg har vel ikke så mye nytt å melde, skrev han i en SMS tirsdag kveld.
Tidligere har han spøkefullt uttalt dette overfor Eurosport.no:
– Jeg må vel først prøve å få tjent litt penger først - slik at jeg ikke må si nei til framtidens Stabæk når de etter hvert kommer og ber om litt bidrag.
Eurosport snakket også med Diskerud på Nadderud tidligere i vinter:

Slik er Mix' spektakulære fremtidsplan

Eliteserien
Discovery erfarer: RBK-keeper presenteres for Bodø/Glimt mandag
I GÅR PÅ 11:25
Eliteserien
Se høydepunktene: Uavgjort mellom Sandefjord og Tromsø etter sen scoring
I GÅR PÅ 19:32