Populære sporter
All sport
Vis alt

I dialog med Eliteserie-klubb: – Vi får se hva som skjer de neste dagene

Carl Henning Biørnstad

Publisert 04/08/2021 klokken 22:15 GMT+2

Erling Moe bekrefter overfor Romsdals Budstikke at Rafik Zekhnini skal besøke Molde. En retur til norsk fotball kan derfor være nært forestående for den tidligere Fiorentina-spilleren.

Rafik Zekhnini

Foto: Getty Images

Som Discovery kunne melde i forrige uke, er den tidligere Odd- og Rosenborg-spilleren nå klubbløs etter å ha terminert kontrakten med italienske Fiorentina. Det var TA som meldte om saken først.
Nå kan det se ut som at vi snart kan få se Rafik Zekhnini i norsk fotball igjen. 23-åringen, som står bokført med 56 kamper for Odd, nærmer seg en overgang til Molde.
På direkte spørsmål fra Romsdals Budstikke om klubben er i dialog med Zekhnini, svarer Molde-trener Erling Moe følgende:
– Ja, enkelt og greit.
Ikke bare letter Moe på dialogsløret, han kan også fortelle at Zekhnini kommer til Molde på besøk.
– Ja, han kommer opp så vi kan bli kjent med ham og han med oss, så vi ser fram til det. Det er det første steget, så får vi se hva som skjer de neste dagene, sier Moe til avisen.
Siden Zekhnini ble kjøpt fra Odd til Fiorentina i 2017, har skiensgutten vært på utlån i tre forskjellige klubber, deriblant fire måneder i Rosenborg tilbake i 2018. Sist var Zekhnini på utlån til den sveitsiske klubben Lausanne-Sport, der han scoret to mål på 15 kamper i perioden fra september 2020 til juli 2021.
I august i fjor kunne Discovery melde at Rafik Zekhnini trente med Vålerenga og sin gamle sjef Dag-Eilev Fagermo. Kantspilleren var i Norge da all fotball var satt på pause, og via kompis Aron Dønnum – som nå er klar for belgiske Standard Liege – fikk han trene med Oslo-laget i tre uker.
Sett denne?
picture

Nevnes med de store: – Har ikke behov for å være på toppen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame