Det skriver klubben på sin hjemmeside fredag.
Hussains kontrakt gikk opprinnelig ut etter 2019-sesongen og han har siden det vært bosman-spiller. Fredag kom bekreftelsen på at 27-åringen blir i Molde i tre år til og har signert en kontrakt som strekker seg ut 2022.
Eliteserien
Linkes til storklubb for kjempesum – kan dryppe på norske klubber
19/10/2021 PÅ 15:19
Hussain ytret før jul et ønske om å spille i utlandet og signerte derfor ikke ny kontrakt med romsdalsklubben før den daværende kontrakten gikk ut ved nyttår.
– Jeg har hatt en del tilbud, både fra klubber i Europa og klubber utenfor Europa. Noen av disse har vært veldig langt vekk fra Norge. Jeg kunne tjent veldig mye mer penger, for å si det sånn, men det var ikke det viktigste for meg, sier 27-åringen til Romsdals Budstikke.
– Vi har fått inn en veldig rutinert spiller som viet hvordan det er å hanke inn gullmedaljer. En spiller med stor ro, en veldig god fot, fotballklok og en som går forran. En leder. Vi har faktisk fylt rommet etter han Etzaz, med en ny Etzaz, sier assistenttrener Trond Strande til klubbens hjemmeside.
Hussain var på listen over Eurosports ekspert Joacim Jonssons kåring av de topp 50 beste spillerne i Eliteserien 2019.
– Hussain var skadet store deler av våren, men på høsten har han vært suveren og en av Moldes beste spillere. En enorm vinnerskalle og drivkraft sentralt på midtbanen. Hussain vil bli et tap hvis han forsvinner fra Molde i vinter, skrev Jonsson da.
Molde-spilleren kom til klubben første gang i 2012, før han i 2016 gikk til Sivasspor. Han var også en periode i NK Rudes, før han i 2017 kom tilbake til Molde, med et utlån til Odd.
Sett denne?
Eliteserien
Sportssjefen freder Vegard Hansen: – Nå skal vi stå sammen
18/10/2021 PÅ 20:03
Eliteserien
Bernt oppsummerer: VAR-støtte, hipstere, Holm-magi og utpsyking
18/10/2021 PÅ 16:55