Populære sporter
All sport
Vis alt

Horneland i møte med RBK-styret søndag kveld

Espen Blaker

Oppdatert 22/06/2020 klokken 13:06 GMT+2

Eirik Horneland inviterte seg selv til et møte med Ivar Koteng.

Eirik Horneland, Erling Moe

Foto: Scanpix

Det bekrefter RBK-treneren til Adressa etter mandagens trening.
– Jeg har ansvaret for at Rosenborg leverer gode sportslige prestasjoner, og når de ikke kommer, må jeg selge mine tanker og ideer videre til Ivar om hvor veien går videre og hva vi må gjøre for å komme oss videre. Det har jeg gjort både til styre og administrasjon. Vi er inne i en god prosess for å se hvordan Rosenborg skal bli sterkere hurtigst mulig, sier Horneland til avisen.
I møtet skal også resten av RBK-styret, inkludert daglig leder Tove Moe Dyrhaug og sportslig leder Mikael Dorsin, ha blitt involvert etter hvert.
– Slik at de er informert om mine tanker og ideer. Så skal vi bearbeide det noen dager, og så skal vi komme styrket utav det, sier Horneland.
Søndag kveld begynte ryktene å svirre om Hornelands fremtid i RBK. Moe Dyrhaug bekreftet til Eurosport at 45-åringen vil lede laget i torsdagens møte med Bodø/Glimt.
Rosenborg står med ett poeng etter de to første Eliteserie-rundene. Lørdag tapte de 0-1 mot Molde, mens seriepremieren hjemme mot Kristiansund endte målløs.
Torsdag venter altså Eliteseriens heteste lag på Lerkendal. Glimt feide FKH av banen med 6-1 søndag, og står med full pott og 10-3 i målprotokollen etter to runder.
picture

Ekspertenes knallharde RBK-dom: – Rett og slett urovekkende

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame