Det gir Viking-spilleren uttrykk for i Eurosport-podkasten «Indre bane i karantene: Drittsekk spesial».
Se episoden nederst i saken!
På spørsmål om hvordan det er å toppe Jonssons drittsekk-liste, svarer 31-åringen følgende:
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
8 TIMER SIDEN
– Nei, det er vel sånn det har vært de siste ti årene. Jeg har alltid vært øverst på den lista. Akkurat som Rosenborg i Eliteserien.
Bernt Hulsker, som også er med i podkasten, er på sin side nummer tre på Jonssons drittsekk-liste for de siste 20 årene. Han har lite å si på at Høiland troner øverst hva gjelder de siste ti.
– Han er jo en skikkelig luring. Jeg kjenner meg igjen i mye av det, med masse unødvendige etterslenger, gule kort, unødvendig kjefting, og så videre.

– Hva er dette?!

Men når det gjelder resten av lista, er ikke panelet spesielt imponerte.
– Jeg har lista foran meg her nå. Johan Lædre Bjørdal, Etzaz Hussain, Kristoffer Løkberg, Anders Trondsen... Hva er dette?!, utbryter Høiland.
– Det er jo prester hele gjengen! Hvor har det blitt av galskapen? Christian Gauseth, som er på andreplass, er jo kanskje en drittsekk utenfor banen, men han er jo ingen stygg spiller, sier Hulsker.
– Jeg føler Gauseth er litt sånn «wannabe». Jeg er soleklar ener, men nummer to burde kanskje vært Flamur Kastrati, sier Høiland.
– Hvorfor det?
– Nei, han er en eksplosiv spiller som gir juling og er tøff i kjeften. Han burde vært høyere på listen.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Høiland slår tilbake: Her er hans topp 5 «drittsekk-eksperter»

– Mange som ikke hadde vært i nærheten for 10-15 år siden

Både Hulsker og Kjetil Rekdal, som er siste gjest i podkasten, mener nåtidens drittsekker ikke kan måle seg med de som fantes før.
– Lista er totalt sett ikke mye å skryte av. Det gikk hardere for seg når jeg holdt på, på 90-tallet og slutten av 00-tallet. Å ligge øverst på den lista er ikke noen prestasjon, sier Hulsker.
– Det er mange der ikke hadde vært i nærheten for 10-15 år siden. Å være grisete, stygg og for sein – da får man kort i ett kjør nå. I gamle dager slapp man kanskje litt mer unna, og kunne dermed gå litt mer over streken. Men det er nok sånn det har blitt - snillere og snillere. Det at det har kommet flere kameraer og strengere straffer har nok også gjort sitt, sier Rekdal.
Da må Hulsker bryte inn:
– Om jeg husker riktig, så var jeg den første som ble tatt for videodømming under Kjetil, faktisk. Det var et lite stryk over ryggen på Lillestrøm-spiller Petter Werni. Han klarte å få fokus på den hånda mi - det var såvidt jeg strøk han over ryggen. Jeg fikk en kamps karantene!

Indre bane i karantene: Drittsekk-spesial

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
10 TIMER SIDEN