Først 7. mai kan det komme en avklaring på om det åpnes opp for idrettskonkurranser der det er fysisk kontakt.
Det ble klart på regjeringens pressekonferanse torsdag ettermiddag.
Regjeringen åpnet samtidig for at det kan bli mulig å samle inntil 200 mennesker fra 15. juni.
Eliteserien
Flere profiler på utgående kontrakt: – Vi ønsker å beholde han
I GÅR PÅ 13:07
Daglig leder i FK Haugesund, John Harald Log, sier han hadde null forventninger til pressekonferansen sett med FKH-øyne.
– Vi får vente til 7. mai. De sa ingenting om oss. Det hjelper ikke med 200 publikummere på stadion hvis vi ikke kan spille fotball. Vi er kommet én meter nærmere, tenker jeg. Det er tross alt noe. Vi får håpe vi kommer en meter til, sier han.
– Hadde du store forventninger til pressekonferansen?
– Jeg personlig? Null. Jeg er ikke skuffet. Det er ingenting som jeg har fått med meg som tydet på at det skulle komme noe revolusjonerende, sier Log til Eurosport.no.
(Saken fortsetter under):

Nærmer seg to måneder permittering

Log understreker at de ikke kommer til å oppheve permitteringene før de har en dato man kan spille kamper.
– Det er fra et økonomisk perspektiv og hvor lenge vi kan leve. Vi planlegger likviditeten og prøver å holde liv i klubben, sier han.
Det betyr at FKH-spiller Kristoffer Velde og co. fortsatt må trene «uorganisert» og mye på egen hånd.
20-åringen synes det var kjipt at det ikke kom noen dato for seriestarten. Han sier han hadde et lite håp, men at det ikke gikk i oppfyllelse.
– Jo fortere det opphører, desto bedre, men vi må forholde oss til en viss dato. Når vi ikke får en dato er det vanskelig å gjøre noe, sier Velde til Eurosport.no.
– Jeg har ikke tenkt så mye over situasjonen i det siste. Jeg har bare trent og tatt hver dag som det kommer. Jeg har nesten glemt det litt ut. Det er kjipt at det ikke starter opp ennå, sier han.
– Har du tenkt over hvor lenge du kan være i den situasjonen hvor du er permittert?
– Om 15 dager har det gått to måneder siden jeg ble permittert. Det er en ganske god stund. Vi kan ikke gjøre så mye med det, så lenge det ikke kommer inn penger til klubben. De holder på å jobbe så godt de kan.
Et av grepene er å erstatte søndagens utsatte Mjøndalen-kamp med «Sildastream - FKH spesial». Der vil tidligere og nævrende spillere bidra i en sending.
– Vi vil få opp engasjement blant folk og samle penger, så vi kan holde ut lenger. Det er kjekt å avslutte en langhelg med litt fotballpreik og gamle scoringer, så jeg gleder meg til søndag, sier Log, som forteller at de allerede har solgt over 2.000 billetter.
Eliteserien
Knutsen om det kommende overgangsvinduet: – Et vanskelig marked
I GÅR PÅ 13:06
Eliteserien
Rekdal endelig klar – gjenforenes med «Paco»
I GÅR PÅ 08:02