Det er VG som melder at Sarpsborg 08 og tyrkiske Kasimpasa nærmer seg en utlånsavtale for 22-åringen. Den skal ifølge avisen vare ut 2020.
Kantspilleren reiste til Kasimpasa i 2019 etter flere solide oppvisninger for Sarpsborg 08. I Tyrkia er det blitt vesentlig mindre spilletid enn hva han var vant med. I 2018/2019-sesongen ble det med åtte kamper i ligaen. Det er samme antall han fikk i den nylig avsluttede sesongen.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
I GÅR PÅ 18:00
Denne uken har han trent med sine gamle lagkamerater i Sarpsborg. Om VGs opplysninger stemmer, vil det fort kunne bli litt mer kampaktivitet for ham utover høsten. Hans forrige opptreden for Kasimpasa kom helt tilbake i slutten av desember.
Overfor Sarpsborg Arbeiderblad har Heintz tidligere åpnet for å gå ned i lønn for å kunne spille for et lag der spilletiden blir bedre.
– Jeg har ikke veldig mye å fortelle akkurat nå. Jeg trente med dem denne uken for å holde formen, men har sagt at jeg er åpen for en overgang dit. Om det eventuelt skjer noe, så skjer det veldig snart, skriver Heintz i en teksmelding til Eurosport.no.
Heintz' agent, Imad El Hammichi, sa følgende til VG tidligere fredag.
– Han er bare og trener med klubben for å holde seg i form.
Det gjentar han overfor Eurosport.no, men legger også til:
– Det jeg kan svare på er at vi holder alle muligheter åpne. Inkludert Sarpsborg 08.
PS. Tidligere fredag siterte Sarpsborg Arbeiderblad flere tyrkiske medier, som meldte at Galatasaray skal ønske seg Sarpsborg 08s 19 år gamle midtbanespiller Ismael Coulibaly. Sportssjef Thoms Berntsen bekrefter overfor Eurosport.no at flere er interesserte i Coulibaly, men ønsker ikke å oppgi hvilke konkrete klubber det er snakk om.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22