DRAMMEN / OSLO (Eurosport.no):
Som Discovery kunne melde tirsdag kveld, sitter Strømsgodset-spillerne nå i møte med ledelsen i klubben. På grunn av koronarestriksjoner er spillerne gruppevis inndelt fem og fem, og prater puljevis med daglig leder Dag Lindseth Andersen og styreleder Ivar Strømsjordet.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Million-solbriller og Eliteseriens Rafael Nadal
I GÅR PÅ 14:19
For tredje dag på rad er det et massivt pressekorps som har møtt opp utenfor Godsets hjemmearena. Omlag 20 journalister og pressefolk er til stede ved utgangene til Marienlyst, og klubben har kommet ut med kaffe til de ventende journalistene. Mye tyder dermed på at det kan ta lang tid før lysene slukkes inne på stadion.
Med unntak av Nico Mickelson, har stort sett ingen av Godset-spillerne uttalt seg om rasismesaken rundt Henrik Pedersen. Onsdag morgen tok spillerne i bruk ulike innganger for å komme seg inn på stadion.
Samme morgen erfarer TV 2 at spillergruppa krever at Henrik Pedersen går av som hovedtrener. De hevder også at spillerne krever styreleder Strømsjordets avgang.
Discovery har prøvd å komme i kontakt med advokat Erik Flågan, som gir juridisk bistand til trener Henrik Pedersen, men advokaten har foreløpig ikke svart på våre henvendelser. Discovery har også en rekke ganger prøvd å få kontakt med Pedersen direkte, men han har ikke respondert på gjentatte henvendelser.

Onsdag var media nok en gang samlet utenfor Marienlyst stadion i Drammen.

Foto: Eurosport

Det er snart en uke siden Discovery kunne avsløre at Godset-treneren angivelig skal ha kommet med rasistiske bemerkninger og uønsket oppførsel overfor enkeltpersoner innad i klubben.
Les mer om rasismesaken i Godset her.
Til Discovery tirsdag fortalte Ivar Strømsjordet at møtene med spillerne skulle dreie seg om en videreformidling etter pressemeldingen som ble sendt ut mandag – der Strømsgodset konkluderte med at hovedtrener Henrik Pedersen fortsetter i klubben.
– Vi skal ha gruppemøter fra i morgen tidlig (onsdag) med alle spillerne. Det er en oppfølging knyttet opp til alt som har skjedd etter den pressemeldingen vi kom med mandag kveld, sa styrelederen.
Les pressemeldingen som ble sendt ut seint mandag kveld her:
"For noen uker siden mottok Strømsgodset Toppfotball et varsel fra en ansatt i klubben mot hovedtrener Henrik Pedersen. I kjølvannet av dette varslet har først ledelsen og deretter styret i Strømsgodset Toppfotball gjennomført en grundig intern utredning.
I denne utredningen er det avdekket uheldige episoder som styret tar på største alvor. Dette er adressert og vil bli håndtert internt.
Det er derimot ikke dokumentert eller avdekket forhold som gjør at styret i Strømsgodset Toppfotball finner grunnlag for å avslutte samarbeidet med Henrik Pedersen.
Styret i Strømsgodset Toppfotball har full tillit til Henrik Pedersen som hovedtrener og opplever ikke at han har utvist rasistiske holdninger mot ansatte i klubben.
Styret tar sterk avstand fra rasisme og vil understreke at det er nulltoleranse mot rasistiske holdninger i klubben."
Eliteserien
Fikk ikke spilletid av Rekdal – nå lånes han ut til gamleklubben
I GÅR PÅ 08:33
Eliteserien
Keeperhelten reddet ett poeng: – Alle sin drøm
I GÅR PÅ 06:25