Den svenske storklubben Malmö har i lengre tid vært på utkikk etter en erstatter til Isaac Kiese Thelin, som hamret inn mål for de lyseblå i fjor. Thelin endte på 17 mål på 34 kamper for klubben fra Sør-Sverige.
Ifølge Aftonbladet, har det vært snakk om å erstatte målmaskinen internt, med blant annet en spiller som Amin Sarr. Nå kan det derimot se ut til at Malmö titter over landegrensene og nordover mot Trøndelag for å finne sin Thelin-erstatter.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Million-solbriller og Eliteseriens Rafael Nadal
17 TIMER SIDEN
Dino Islamovic startet sine første profesjonelle fotballår i Malmö, før han forlot klubben til fordel for Fulham i 2012.
Nå hevder den svenske avisen at det kan gå mot en retur for svensken. Avisen skriver at det skal være en dialog mellom trenerne Jon Dahl Tomasson og Åge Hareide, som begge kjenner hverandre fra det danske landslaget.
Rosenborgs sportssjef Mikael Dorsin avkrefter at det er snakk om noe konkret.
– Jeg kan ikke si så mye. Jeg forholder meg bare til det som er konkret, og vi har ikke fått noe konkret fra Malmö på Dino, sier han til Aftonbladet.
Nyheten om Dino Islamovic kommer kun et døgn etter at Åge Hareide fortalte i VGTV-programmet «Silly Season» at han ønsker å hente İstanbul Başakşehir-spiller Fredrik Gulbrandsen til Lerkendal.
Dino Islamovic gikk til Rosenborg fra svenske Östersund i januar 2020, etter at han hadde tilbragt ett år i Trelleborg. Tidligere har den svensk-montenegriske spissen spilt for Groningen i Nederland, samt nevnte Fulham og Malmö.
Eliteserien
Fikk ikke spilletid av Rekdal – nå lånes han ut til gamleklubben
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Keeperhelten reddet ett poeng: – Alle sin drøm
I GÅR PÅ 06:25