Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder Molde har lagt inn nytt millionbud på Eliteserie-keeperen

Carl Henning Biørnstad

Publisert 29/11/2021 klokken 13:36 GMT+1

Tromsø-keeper Jacob Karlstrøm (24) har gjort sine saker bra denne sesongen. Gjennom høsten har nåværende serietoer Molde siktet seg inn på sisteskansen, og nå skal de ha lagt inn et nytt bud på nordlendingen.

Jacob Karlstrøm i aksjon for Tromsø mot Molde på Aker Stadion.

Foto: NTB

  • Se første kvalifiseringskamp i OBOS-ligaen mellom KFUM Oslo og Sogndal onsdag fra kl. 18:00 på discovery+
For drøye to uker siden kunne Nordlys melde at Tromsø skal ha avslått et bud fra Molde på klubbens førstekeeper Jacob Karlstrøm. Til Discovery sa Molde-sjef Ole Erik Stavrum følgende da han fikk spørsmål om hvorvidt TIL-keeperen er aktuell for blåkledde fra Møre og Romsdal.
– Det er mange gode keepere. Vi kikker på flere. Vi har ikke landet noe ennå når det gjelder keepersituasjonen. Vi jobber med saken, men har ikke kommet i mål.
Mye tyder på at Karlstrøm er en prioritet for Stavrum og Molde, for nå kan Nordlys erfare at TIL har fått inn et nytt og forbedret bud på skuddstopperen.
Etter 0-0-kampen mot Stabæk på Alfheim søndag kveld, bekreftet team manager Lars Petter Andressen overfor lokalavisen at det har kommet inn et nytt bud på Karlstrøm.
– Det er både bud og interesse inne på Jacob, fra flere klubber – så vi får se hva som skjer, sa han.
Andressen ønsker ikke å si noe mer om budet, men Nordlys skal sitte med opplysnininger om at det nye budet også er fra Molde, og at det skal ligge rundt fire-fem millioner kroner.
Jacob Karlstrøms kontrakt med «Gutan» løper ut desember neste år.
Et eventuelt Molde-kjøp av den 24 år gamle keeperen kan avhenge av framtiden til Andreas Linde, og hvorvidt svensken fortsetter i Molde. Mot Brann gjorde sisteskansen nok en god kamp, og til Discovery 18. november uttalte Molde-sjef Ole Erik Stavrum at klubben «snakker med Linde hver dag».
Discoverys fotballekspert er overrasket over at Molde er på jakt etter Karlstrøm. Se hva han mener om saken i videovinduet under.
picture

Overrasket hvis Molde vil ha TIL-keeper: – Synes ikke han er god nok

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame