• Se første kvalifiseringskamp i OBOS-ligaen mellom KFUM Oslo og Sogndal onsdag fra kl. 18:00 på discovery+
For drøye to uker siden kunne Nordlys melde at Tromsø skal ha avslått et bud fra Molde på klubbens førstekeeper Jacob Karlstrøm. Til Discovery sa Molde-sjef Ole Erik Stavrum følgende da han fikk spørsmål om hvorvidt TIL-keeperen er aktuell for blåkledde fra Møre og Romsdal.
– Det er mange gode keepere. Vi kikker på flere. Vi har ikke landet noe ennå når det gjelder keepersituasjonen. Vi jobber med saken, men har ikke kommet i mål.
Eliteserien
Stølås-exiten bekreftet: – Kom neppe til å få sentral rolle hos oss
13/01/2022 PÅ 15:12
Mye tyder på at Karlstrøm er en prioritet for Stavrum og Molde, for nå kan Nordlys erfare at TIL har fått inn et nytt og forbedret bud på skuddstopperen.
Etter 0-0-kampen mot Stabæk på Alfheim søndag kveld, bekreftet team manager Lars Petter Andressen overfor lokalavisen at det har kommet inn et nytt bud på Karlstrøm.
– Det er både bud og interesse inne på Jacob, fra flere klubber – så vi får se hva som skjer, sa han.
Andressen ønsker ikke å si noe mer om budet, men Nordlys skal sitte med opplysnininger om at det nye budet også er fra Molde, og at det skal ligge rundt fire-fem millioner kroner.
Jacob Karlstrøms kontrakt med «Gutan» løper ut desember neste år.
Et eventuelt Molde-kjøp av den 24 år gamle keeperen kan avhenge av framtiden til Andreas Linde, og hvorvidt svensken fortsetter i Molde. Mot Brann gjorde sisteskansen nok en god kamp, og til Discovery 18. november uttalte Molde-sjef Ole Erik Stavrum at klubben «snakker med Linde hver dag».
Discoverys fotballekspert er overrasket over at Molde er på jakt etter Karlstrøm. Se hva han mener om saken i videovinduet under.

Overrasket hvis Molde vil ha TIL-keeper: – Synes ikke han er god nok

Eliteserien
Kan bli byggeplass: – Ikke sett tegninger eller noen verdens ting
13/01/2022 PÅ 13:12
Eliteserien
HamKam-Svele: – På 14 dager mistet vi to trenere og ei langside
13/01/2022 PÅ 13:08