• Se Bodø/Glimt - Vålerenga med Jens Petter Hauge i aksjon søndag 20:30 på Dplay og Eurosport Norge - sikre deg tilgang her!
Det er altså Sempre Milan, et engelskspråklig nettsted som følger storklubben tett, som først hevder dette. Hauges agent er Atta Aneke. Eurosport har forsøkt å komme i kontakt med han, foreløpig uten å lykkes.
Når Eurosport.no ringer daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen, er han i ferd med å sette seg ned i flyet som skal frakte Glimt-leiren hjem til Norge. Han rakk ikke komme med noen kommentar før take-off.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 PÅ 18:01
Aasmund Bjørkan, sportssjef i samme klubb, var på samme fly og har naturligvis fått med seg all ståheien rundt Glimt-spillerne.
– Jens Petter har hatt en fantastisk utvikling i år, og det synes vi er utrolig artig. Kampen i går var en bekreftelse på at han og de andre spillerne på laget kan prestere godt på bortebane mot et lag med spillere på europeisk toppnivå. Det er selvfølgelig kjempegledelig, skriver han i en SMS fra flyet.
AC Milans hovedtrener Stefano Pioli snakket varmt om Jens Petter Hauge på gårsdagens pressekonferanse. Der innrømmet han blant annet at de allerede visste om kvalitetene hans før han tråkket ut på mektige San Siro.
– Vi analyserte han godt i forkant og visste at han var flink til å skjære inn fra kanten gjennom ledd. Han er definitivt en spiller med et europeisk snitt, sa han da.
Det er allerede hevdet, av den italienske avisen Calciomercato, at Hauges signatur jaktes av blant annet Atalanta og Udinese i Italia og Leeds i England.
Reaksjonene har ikke latt vente på seg på Twitter etter at unggutten la ut bildet over heller. Fans fra alle mulige klubber ute i Europa trygler kanten om å komme til deres lag.
Eurosport.no kommer tilbake med mer!
Eliteserien
Søvnløs Fagermo etter smellen i Bodø: – For dårlig trenerarbeid
21/04/2022 PÅ 13:07
UEFA Europa Conference League
Pelle Politibil-kjendis: – Angrer på at jeg lot Mourinho få ta bilde med meg
13/04/2022 PÅ 17:31