Det skriver avisen på sine nettsider.
Lørdag kunne Eurosport melde at den komorisk-franske sisteskansen Ali Ahamada var på vei til de røde i vest. Nå ser det ut til at Lars Arne Nilsen og Brann har sikret seg den 28 år gamle burvokteren.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
7 TIMER SIDEN
– Jeg tror vi finner en god løsning for å signere, sier Ahamada til BA.

Keeper-jakt

Ahamada har spilt i Kongsvinger siden han kom til klubben i 2019. 28-åringen har en fortid i de franske klubbene FC Martigues og Toulouse. I 2016 gikk han til den tyrkiske klubben Kayserispor, men kontrakten hans gikk ut i januar 2018.
I vinter trente sisteskansen med Brann, men KIL-spilleren kom aldri fram til en avtale med bergenserne. Nå kan det se ut til at pipen har fått en annen lyd.
Schalke 04-keeper Ralf Fährmanns korte låneopphold i Bergen avsluttes 30. juni, så det har lenge ligget i kortene at Brann ønsker å hente en ny keeper. I tillegg til den innleide tyskeren har Brann også Håkon Opdal, Eirik Holmen Johansen, Markus Olsen Pettersen. Både Opdal og Pettersen er på utgående kontrakter, ifølge BA.
På spørsmål fra avisen om hva Ahamada tenker om å bli førstevalget i Brann - foran fjorårets førstevalg Håkon Opdal - svarer han følgende:
– Vi får se hva treneren foretrekker.

– Klassekeeper

Kontrakten med Kongsvinger uløper i juni, og Ahamada kan derfor gå vederlagsfritt til Brann fra 1. juli. Bergenserne har også mulighet til å kjøpe 28-åringen når overgansvinduet åpner 10. juni.
Eurosport-kommentator Amund Lutnæs mener Ali Ahamada kan være en meget solid signering for Brann.
– Ali Ahamada er en klassekeeper i norsk målestokk. Det er en keeper med en helt enorm tilstedeværelse i feltet, og en fargeklatt uten like som Brann-fansen kommer til å trykke til sitt bryst, sa Lutnæs lørdag.
Vurdert noen spillere fra Brann på ditt Eliteserien Fantasy-lag? Sjekk lagene til ekspertene her.

Gjør flere endringer – slik er Eliteserien Fantasy-ekspertens lag nå

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
9 TIMER SIDEN