Fredrik Haugen (28) skal være nær en overgang til AEK Larnaca fra Kypros, skriver avisen. BT skriver videre at Brann skal ha tillatt at Haugen reiser et halvt år før kontrakten hans løper ut.
AEK Larnaca ligger for øyeblikket på fjerdeplass i den kypriotiske ligaen.
Eliteserien
Bekreftet: Klar for Bundesliga-klubb
6 TIMER SIDEN
I forkant av årets sesong ble Haugen koblet til den israelske klubben Bnei Yehuda Tel Aviv.
Haugen slet med spilletid under Lars Arne Nilsen. Når Kåre Ingebrigtsen kom inn, sa Haugen til Eurosport at han håpet på bedre tider.
– Absolutt. Det tror jeg mange på laget gjør. Vi er en del som ikke har vært på nivået vi har vært tidligere. Det er ikke noe å legge skjul på. Jeg håper at jeg sammen med laget kan komme tilbake der jeg har vært tidligere, sa Haugen.
Etter trønderens inntog har imidlertid Haugen vært inn og ut av startelleveren. Han står med seks målpoeng denne sesongen.
Haugen kom til Brann fra Løv-Ham i 2011. Han har spilt 276 kamper for klubben. Det gir han en sjetteplass på adelskalenderen.
I tillegg til at Haugen ser ut til å forsvinne, melder BT at både Ali Ahamada og Sander Svendsen er ferdige i Brann etter sesongen. Ahamada kom til Brann før sesongen, mens Svendsen kom på lån i høst.

Molde-talentet sliter med lite spilletid: – Hadde hatt bra av et klubbytte

Eliteserien
Dette er de nominerte til Årets spiller i Eliteserien
I GÅR PÅ 13:00
Eliteserien
Kandidat til årets mål: Emil Konradsen Ceïde
I GÅR PÅ 12:09