Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder FKH-spiller selges til fransk klubb – blir lagkamerat med nordmann

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 19/07/2021 klokken 09:55 GMT+2

Flere medier melder at Haugesund-back Mikkel Desler er detaljer unna en overgang til franske Toulouse.

Haugesund-spiller Mikkel Desler.

Foto: NTB

Søndag startet danske Mikkel Desler på høyrebacken til Haugesund, noe han har gjort ti av elleve ganger denne sesongen. Kun noen timer etter 3-1-seieren over Vålerenga, skriver flere medier – både norske og danske – at den tidligere Odense-spilleren nærmer seg en overgang til Toulouse.
Mandag morgen skriver Nettavisen at Haugesund er enig med den franske klubben om en overgang, men at det enda ikke er kjent når dansken blir klar for Ligue 2-klubben.
Discovery har prøvd å komme i kontakt med sportslig leder i Haugesund Eirik Opedal, men FKH-lederen har foreløpig ikke svart på henvendelsen. Det har heller ikke lyktes Nettavisen å komme i kontakt med FKH-leiren.
Også danske B.T melder om at Desler mer eller mindre er klar for Toulouse. Den samme avisen skriver også at høyrebacken var svært nære en overgang til russiske Krylyva Sovetov før han gikk til Haugesund, men at han til slutt endte opp hos Jostein Grindhaug og FKH.
  • Les alt om Haugesunds seier over Vålerenga her.
Mikkel Desler har mer eller mindre spilt alt for hvitkledde fra Haugesund siden han kom til klubben i 2019.
Nå kan det se ut til at Toulouse blir neste stoppested for 26-åringen. Der blir han lagkamerat med tidligere Molde- og LSK-spiller Ruben Gabrielsen, som også er kaptein i klubben. Tidligere i år spilte de lilla fra Sør-Frankrike kvalifisering til Ligue 1, men måtte se seg slått av Nantes, noe som betyr at Toulouse ogås i år skal spillte på det nest øverste nivået.
Desler har et halvt år igjen av kontrakten med FK Haugesund.
VIF-trener Dag-Eilev Fagermo var alt annet enn fornøyd etter kampen mot Haugesund. Se intervjuet her.
picture

– Så ut som et guttelag

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame