Søndag startet danske Mikkel Desler på høyrebacken til Haugesund, noe han har gjort ti av elleve ganger denne sesongen. Kun noen timer etter 3-1-seieren over Vålerenga, skriver flere medier – både norske og danske – at den tidligere Odense-spilleren nærmer seg en overgang til Toulouse.
Mandag morgen skriver Nettavisen at Haugesund er enig med den franske klubben om en overgang, men at det enda ikke er kjent når dansken blir klar for Ligue 2-klubben.
Eliteserien
Eliteserie-komet på eksklusiv talentliste: – Han har tatt store steg
I GÅR KLOKKEN 13:01
Discovery har prøvd å komme i kontakt med sportslig leder i Haugesund Eirik Opedal, men FKH-lederen har foreløpig ikke svart på henvendelsen. Det har heller ikke lyktes Nettavisen å komme i kontakt med FKH-leiren.
Også danske B.T melder om at Desler mer eller mindre er klar for Toulouse. Den samme avisen skriver også at høyrebacken var svært nære en overgang til russiske Krylyva Sovetov før han gikk til Haugesund, men at han til slutt endte opp hos Jostein Grindhaug og FKH.
  • Les alt om Haugesunds seier over Vålerenga her.
Mikkel Desler har mer eller mindre spilt alt for hvitkledde fra Haugesund siden han kom til klubben i 2019.
Nå kan det se ut til at Toulouse blir neste stoppested for 26-åringen. Der blir han lagkamerat med tidligere Molde- og LSK-spiller Ruben Gabrielsen, som også er kaptein i klubben. Tidligere i år spilte de lilla fra Sør-Frankrike kvalifisering til Ligue 1, men måtte se seg slått av Nantes, noe som betyr at Toulouse ogås i år skal spillte på det nest øverste nivået.
Desler har et halvt år igjen av kontrakten med FK Haugesund.
VIF-trener Dag-Eilev Fagermo var alt annet enn fornøyd etter kampen mot Haugesund. Se intervjuet her.

– Så ut som et guttelag

Eliteserien
Ny hodesmell for RBK-spissen – måtte forlate treningsfeltet
I GÅR KLOKKEN 08:44
Eliteserien
Flere profiler usikre før nøkkelkamp: – Krysser fingrene
I GÅR KLOKKEN 07:59