Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder Eliteserie-konkurrent vil hente Høiland

Eirik Fure

Oppdatert 03/02/2020 klokken 16:51 GMT+1

Tommy Høilands kontrakt med Viking går ut i sommer. Ifølge Stavanger Aftenblad skal spissen være aktuell for en overgang til nyopprykkede Aalesund.

Tommy Høiland

Foto: Scanpix

Høilands tid i Stavanger kan snart være over. 30-åringen har ifølge Aftenbladet bedt om et tilbud fra Viking, men skal ifølge avisens opplysninger også være ønsket av Aalesund.
Viking-spissen sier det er en totalvurdering som vil avgjøre hvor han fortsetter karrieren.
– Jeg vil ikke kommentere det andre tilbudet jeg har, bortsett fra at det er spennende, sier Høiland til avisen mandag ettermiddag.
Spisskonkurransen i Viking har blitt vesentlig tøffere etter at Veton Berisha, etter mye frem og tilbake signerte for Stavanger-klubben.

Bidro til å senke AaFK

Høiland scoret 12 mål for Viking i deres svært oppløftende sesong som endte med cupgull. Viking slo ut nettopp AaFK i cupens kvartfinale. Da scoret Høiland på straffe.
Høilands agent, Atta Aneke, har ikke besvart henvendelsen fra Eurosport.no.
I forrige uke solgte AaFK Pape Habib Gueye til belgiske KV Kortrijk. Den nyopprykkede Eliteserie-klubben kan dermed være på jakt etter en erstatter. Fra før har de blant anndet alternativer i Torbjørn Agdestein, Holmbert Fridjonsson og Niklas Castro.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame