Fagermo unngikk sitt første tap – dommeren kom med unnskyldning i pausen

Oppdatert 21/06/2020 klokken 22:23 GMT+2

Luc Kassi (25) slapp unna kort da han stemplet Magnus Lekven (32) etter en halvtimes spill. Like etter var Stabæk-spilleren sentral i to scoringer som snudde kampen.

Dag Eilev Fagermo

VALLE (Eurosport.no):
Vålerenga-Stabæk 2-2
Saken oppdateres!
En halvtime var spilt da Magnus Lekven og Luc Kassi gikk inn i en duell om ballen. Vålerenga midtbanemann fikk en fot på ballen, men ble i etterkant stemplet av Kassi.
Stabæk-spilleren slapp unna kort, mens Lekven, som gikk tøft inn, fikk se det gule.
Under ti minutter etter situasjonen hadde Kassi notert seg for en scoring og indirekte målgivende etter at Oliver Edvardsen utnyttet en svak retur fra Kristoffer Klaesson.
(Se situasjonen og debatten her):

Opphetet diskusjon etter dette: – Den er virkelig stygg

– Flott gjort av dommeren

I pausen skal Dag-Eilev Fagermo ha fått en unnskyldning av dommer Rohit Saggi. Det sa VIF-sjefen før han gikk ut til 2. omgang.
– Den er fæl. Det er klart rødt kort, men nå har dommeren unnskyldt seg, og det synes jeg er flott gjort av dommeren. Da aksepterer vi det og går videre, sa Fagermo til Eurosport i pausen.
– Dommeren har unnskyldt seg?
– Han beklaget i pausen. Det er fair. Alle kan gjøre feil. Vi må få fart på beina og ta oss sammen, sier han.
Men det skulle bli verre for Vålerenga etter at kampen startet på glimrende vis da de tok ledelsen etter et praktangrep som ble avsluttet av Shala til 1-0.
55 minutter var spilt da Herolind Shala ble utvist. 28-åringen fikk sitt andre gule kort, tilsynelatende for filming. da han gikk i bakken etter en duell med Yaw Amankwah.
Med ti spillere klarte Vålerenga utrolig nok å svare. Innbytter og debutant Osame Sahraoui skaffet straffespark. Matthías Vilhjálmsson gjorde jobben fra krittmerket.

Rasende VIF-spiller krever karantene for dommeren: – Sånne dommere ødelegger norsk fotball