Det er AFC Eskilstunas styrelder Alex Ryssholm som bekrefter overfor den svenske avisen Fotbollskanalen, at det har kommet et bud på Nnamani fra Norge.
– Vi har fått bud på Samuel Nnamani fra Norge. Men sånn er situasjonen: han er en nøkkelspiller for oss. Vi forhandler om overgangssummen. Om vi får pengene vi vil ha, blir det en avtale. Hvis vi ikke får det, beholder vi ham. Så enkelt er det, sier Ryssholm till Fotbollskanalen.
Eliteserien
Se målene fra Rosenborgs kamp mot Viking
12 TIMER SIDEN
Ifølge avisen kommer budet fra Mjøndalen.
Nnamani kom til AFC Eskilstuna i april 2018 og scoret 12 mål for klubben.
Eurosport har vært i kontakt med daglig leder og sportssjef i Mjøndalen, André Nevstad, som sier at de ikke kommenterer spillerlogistikk og navn, før ting eventuelt er klart. Men han kan gi et svar på generellt grunnlag vedrørende overgangsvinduet og spillerlogistikk.
– Vi jobber med aktuelle caser som vi ser nærmere på. Vi ønsker å styrke troppen vår og så får vi se om vi får inn de riktige. Det jobber vi med hver dag, sier Nevstad til Eurosport.
Mjøndalen har allerede hentet Lars Olden Larsen fra KFUM, Magnus Bækken fra Hallingdal, Kristoffer Nesse Stephensen fra Øygarden og fått tilbake Sosha Makani. I tillegg har Alfred Scriven og Vamouti Diomande kommet tilbake fra lån hos Ull/Kisa, mens Andreas Hellum er tilbake fra Strømmen og Dagur Dan Thorhallsson er tilbake fra Kvik Halden.
Sett denne?

Mener Mjøndalen må forsterke laget – dette bør de hente

Eliteserien
Avviser bruk av storskjerm – innrømmer at målet skulle vært godkjent
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Overtidskok: Vikings og RBKs kaptein så rødt på overtid: – Dum takling av meg
13 TIMER SIDEN