Vegard Forrens kontrakt med Brann går ut om to uker, men nå ser det ut til at det går mot en forlengelse, ifølge Brann-midtstopperen.
Til Bergensavisen sier Forren at han har fått beskjed om at han er ønsket med videre.
Eliteserien
Bekrefter avslåtte bud på landslagsuttatt stjerne-svenske
17 TIMER SIDEN
– Ut fra de signalene jeg har fått, så er det bare selve forhandlingene som gjenstår nå. Jeg håper at vi allerede denne uken kan komme i gang med dem. Det ville vært det beste for alle parter om vi får en avgjørelse før jul. I hvert fall før nyttår, sier Forren til avisen.
Saken fortsetter under videoen.

Forren med stikk til Hareide etter seieren mot RBK

Vil ha bedre lønnsbetingelser

Midtstopperen har spilt 24 kamper for Brann denne sesongen. Tidligere har han slitt med en vond akilles, men den ser nå ut til å ha bedret seg.
Forren kommer til å argumentere for en lønnsøkning når partene setter seg ved forhandlingsbordet.
– Ja, jeg føler jeg fortjener det. Jeg ga mye av meg selv for å bli Brann-spiller i utgangspunktet, så jeg føler at jeg fortjener bedre lønnsbetingelser nå. Men det er vel akkurat slike ting det skal forhandles om. Det er ikke sikkert at klubben er like enig, sier Forren til BA.
Sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, sier til Eurosport.no at han foreløpig ikke har noe å si om spillerne som er på utgående kontrakt.

Fridde til gamlesjefen

Da Eurosport snakket med 32-åringen for drøyt to måneder siden, sa han følgende om situasjonen:
– Kåre er positiv og forhåpentlig ser de på meg som en forsterkning og en viktig del av de neste årene som kommer, og så får vi se om jeg ikke er for gammel eller om jeg er god nok.
Den tidligere Molde-spilleren har også åpnet for en overgang til Aalesund og gamletreneren Lars Arne Nilsen.
– Jeg holder alle muligheter åpne, men slik det er nå, så skal jeg ikke legge skjul på at familiesituasjonen spiller inn i den alderen jeg er nå. Jeg synes absolutt at AaFK er interessant. Det er lett å glemme at AaFK er en stor klubb når de har slitt i år, som har vært overraskende for mange. Selv om det skulle bli nedrykk, så er AaFK interessant, sa Forren til Sunnmørsposten.
Sett denne?

Nedrykksdrama, Dino Islamovic og Bosman XI

Eliteserien
Best i ligaen etter Bohinen-beslutningen: – Ikke styrt av SA eller Eurosport
I GÅR PÅ 18:59
Eliteserien
Merker flere LSK-endringer siden ankomsten – vil bygge videre på ny kultur
02/12/2021 PÅ 20:53