Populære sporter
All sport
Vis alt

Herjet mot favorittmotstanderen: Berisha brennhet i ny Viking-seier

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 11/09/2021 klokken 22:46 GMT+2

Veton Berisha har ikke spilt fra start siden han pådro seg en skade i kampen mot KBK for over en måned siden. Mot Stabæk var spissen tilbake med et smell.

Veton Berisha jubler for scoring mot Stabæk på Nadderud.

Foto: NTB

  • Lad opp til søndagens Eliteserie-kamper med Fotball Direkte fra klokken 17:00 på discovery+ og Eurosport Norge
Stabæk - Viking 1-3
Til tross for at Veton Berisha har vært ute med en kjenning de siste ukene og derfor ikke har vært med i Vikings tropp de siste kampene, ligger han fortsatt godt plantet blant de mestscorende spillerne i Eliteserien denne sesongen.
Før kampen mot Stabæk på Nadderud stod Berisha oppført med ti nettkjenninger.
Og flere skulle det bli.
Allerede etter ti minutter spilt sendte Viking-spissen de tilreisende til himmels med en strålende scoring, før han i den andre omgangen scoret kampens siste mål – i tillegg til at rogalendingen hadde målgivende pasning på Viljar Vevatnes 2-1-mål.
– Vi er litt slurvete i dag og gjør ikke vår beste kamp, men 3-1 borte på Nadderud tar vi med oss hver dag. Men vi skulle gjerne scoret flere i dag, sa Vikings tomålsscorer til Discovery etter kampen.
Se Berishas første mål her. Saken fortsetter under videoen.
picture

Sender Viking-fansen til himmels: Berisha tilbake med et smell

Fjerdeplass

Veton Berishas to scoringer gjør at Viking-spissen nå har scoret ni mål på 12 seriekamper mot Stabæk. Det er det meste Berisha har scoret mot et annet lag i Eliteserien, der nærmeste er mot Aalesund på sju mål.
Berisha-dobbelen betyr også at 27-åringen sniker seg forbi Mushaga Bakenga på toppscorerlisten, og Viking-spissen er nå nummer tre – bak Ohi (18) og Thomas Lehne Olsen (15).
Med tre poeng lørdag, er Viking nå oppe på like mange poeng som Lillestrøm, som samtidig tapte 2-3 for Brann i en meget inholdsrik kamp på Åråsen. Både Kristiansund og Rosenborg kan ta igjen siddisene med seier på søndag.
Se høydepunktene fra kampen her. Saken fortsetter under videoen.
picture

Se høydepunktene: Stabæk i trøbbel etter nytt tap

– Drit elendig

For Stabæk sin del ser det desto mørkere ut. Med Brann-seier på Lillestrøm, er Stabæk nå helt sist i Eliteserien med skarve 13 poeng på 18 spilte kamper.
– Vi er milevis unna de beste lagene i serien, og det ser vi i dag. Jeg hadde håpet at vi hadde kommet nærmere, men det er vi ikke i dag. Vi er nest best på alt i dag. Jeg er skuffa over at det blir sånn. I dag var vi drit elendig. Ferdig snakka, sa en meget skuffet Stabæk-trener Eirik Kjønø til Discovery etter kampslutt.
– Heldigvis er det flere lag som er like dårlige som oss. Det har ikke noe å si hvor mange poeng vi har, så lenge vi har tre lag bak oss, men dette holder ikke.
Se hele intervjuet med Eirik Kjønø her:
picture

Sparte ikke på kruttet etter nytt tap: – Drit elendig. Ferdig snakka

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame