Populære sporter
All sport
Vis alt

Her er Forren i gang i Brann: – Sinnssykt deilig

Oppdatert 10/06/2020 klokken 15:24 GMT+2

Onsdag gjennomførte Vegard Forren sin første treningsøkt med Brann. Etterpå åpnet han opp til pressen om overgangen.

Vegard Forren

Foto: Eurosport

BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
Tirsdag kveld kunne Brann slippe nyheten alle hadde ventet på, da Vegard Forren omsider signerte for bergenserne.
Dagen etter var den tidligere Molde-stopperen på plass på treningsfeltet i Bergen.
– Det er veldig godt å være på plass i Brann og Bergen. En veldig god følelse – sinnssykt deilig at de tre månedene nå er over, sier Forren til Eurosport etter dagens treningsøkt.

– Kommet styrket ut av prosessen

Når Vegard Forren skal prøve å sette ord på hvordan den siste tiden har vært, er det liten tvil om at den tidligere landslagsspilleren har hatt noen travle uker.
– De siste ukene har vært veldig hektiske, men det har også vært en veldig ryddig prosess, sier stopperen til Eurosport.
– For min egen del, så har jeg bare kommet styrket ut av hele prosessen. Nå er det bare å legge ting bak seg og se framover, legger han til.
Se Forren trene med Brann her. Saken fortsetter under:
picture

Her er Branns to nysigneringer på treningsfeltet

Bidra med vinnermentalitet

Vegard Forren var linket til en rekke klubber i Skandinavia, deriblant IKF Goteborg i Sverige. Nå letter 32-åringen på sløret og forteller hvorfor valget falt på nettopp Brann.
– Det har vært et sterkt ønske for meg personlig og for min agent Sverre (Mauseth journ.anm). Det har vært mye interessant interesse fra flere hold, så det handler om å velge det som føles rett både for min egen del og for familien, forklarer stopperen, og legger til:
– Det har vært en god dialog hele veien, og til syvende og sist var det Brann som føltes best. Det er en mulighet det var vanskelig å si nei til.
Er Forren en mann du skal ha på Eliteserien Fantasy-laget ditt? Sett opp laget her.
– Hva var mest viktig for deg?
– Det sportslige er viktig, men det handler om hva som skal passe for meg og familien. Bergen og Molde passer fint. Jeg har ambisjoner, og er ikke her for å kickstarte karrieren min, men for å bidra med erfaring og vinnermentalitet, svarer han.

Soltvedt: – En kompleks situasjon

Tirsdag viste seg å bli en meget hektisk dag for de rødkledde fra Bergen. Kun noen timer før bergenserne annonserte Forren i Brann-utstyr, hadde de også presentert keeper Ali Ahamada som ny sisteskanse.
Sportssjef i Brann Rune Soltvedt var en fornøyd mann "dagen derpå".
Det var veldig godt å få dette på plass nå. Viktig for oss at de får med seg hele sesongen for oss, og at de deltar på trening allerede i dag, sier en fornøyd Soltvedt etter onsdagens treningsøkt i Bergen.
Om Forren-signeringen forteller sportssjefen at alt ikke bare har gått på skinner hele veien.
– Det har vært en veldig kompleks situasjon. Vi jobbet med å få landet avtalen med Ali (Ahamada journ.anm), og vi kunne ikke jobbe med to avtaler samtidig. Samtidig hadde vi dialog med Forren og agent Sverre Mauseth hele veien, men det var periodevis en risiko at andre klubber skulle komme på banen, innrømmer Soltvedt.
– Vi hadde nok aldri fått det til om ikke Vegard hadde ønsket det så sterkt, legger han til.
Se hele intervjuet med Soltvedt her:
picture

– Hadde aldri fått det til hvis ikke han hadde ønsket det så sterkt selv

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame