19-åringen ble hentet til Eindhoven i januar i fjor, og hadde aldri spilt noen andre klubber enn Stabæk. Nå bekrefter klubben på sine nettsider at unggutten er tilbake på Nadderud.
– Det har vært veldig lærerikt, men det viser kanskje også at gresset ikke alltid er grønnere på andre siden. Da er det deilig å være tilbake her og kunne ta på seg Stabæk-drakten igjen, sier han til stabak.no.
Eliteserien
Tromsø enig med Heerenveen – kraftspissen forlenger med «Gutan»
24 MINUTTER SIDEN
Han har skrevet under på en avtale ut 2023, og skal spille med nummer 80 på ryggen kommende sesong, etter å ha signert mandag.
Det er klubben jeg har spilt for hele livet mitt og det er åpenbart at det er Stabæk som er klubben i mitt hjerte. Det var et naturlig valg å komme tilbake hit, klubben betyr veldig mye for meg, sier Geelmuyden, som mener han har lært mye av erfaringen det siste året, med en pandemi som også har bidratt på sin måte til å gjøre hverdagen spesiell.
Stabæk begynte sesongoppkjøringen med fellestreninger i dag.
I forrige uke uttalte sportslig leder Torgeir Bjarmann følgende til Eurosport:
– Han ønsker vel å komme hjem og restarte her i Norge. Vi har ikke hatt møte med spiller og familie ennå, men det kommer i nærmeste framtid. Han er interessant og en type spiller som vi per i dag ikke har i troppen. Sannsynligvis har han ikke blitt noen dårlige fotballspiller siden sist.
Eliteserien
Kjønø med sin første signering: Henter dansk «karakterspiller»
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Gladnyhet til VIF-fansen: – Det har vært en lang reise
EN DAG SIDEN