Pål-André Helland har signert ny kontrakt med Rosenborg ut 2022.
Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
– Etter et turbulent fjorår har vi blitt mer enige med hverandre. Det er vel slik at hvis du har dame og er på byen og kikker deg litt rundt, så kan man bli litt fristet. Men det viktigste er at man sover i riktig seng, sier Helland.
Eliteserien
Solbakken valgte Berisha: Må be ham løpe mindre
14 TIMER SIDEN
30-åringen var på utgående kontrakt med trønderne, og har i lengre tid blitt ryktet vekk fra klubben han har vært i siden returen i 2013. Sverige var lenge en destinasjonen som virket sannsynlg..
– Fristelsen kom av at jeg var litt usikker. Nå er jeg tryggere og da er Rosenborg en veldig fin plass for meg å være, sier han.
Nå ser angrepsspilleren frem til en ny sesong, hvor han har skumle planer om å detronisere Molde fra toppen av norsk fotball.
– Jeg synes det ser mye bedre ut. Det er et bedre miljø i garderoben og treningene er på et veldig mye høyere nivå. I tillegg er jeg revansjesugen. Jeg kan ikke være bekjent av å spille så lite som jeg gjorde i fjor, og vi kan hvert fall ikke være bekjent av at klubben havnet på tredjeplass. Og det plager meg at Molde vant serien. Jeg store planer om å endre på.
Pål-André Helland har ikke besvart Eurosports henvendelser tirsdag.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
26/09/2021 PÅ 20:43
Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
26/09/2021 PÅ 19:16