Populære sporter
All sport
Vis alt

Haugesund fikk nei på Strømmen-trener Nesselquist

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 04/03/2021 klokken 10:50 GMT+1

FKH henvendte seg til Strømmen angående trener Ole Martin Nesselquist (27).

Nesselquist

Foto: Scanpix

For tre dager siden ble det kjent at FKHs assistenttrener Sebastian Brydegaard gir seg i klubben og reiser hjem til Danmark.
36-åringen kom til klubben som utviklingssjef i 2018, og har de to siste årene jobbet som assistent under Jostein Grindhaug.
Han har sin siste arbeidsdag i Haugesund 31. mars. Han fortalte at familien var kommet frem til at avstanden hjem til Danmark er blitt for stor.
Torsdag skriver Romerikes Blad at Ole Martin Nesselquist denne uken fikk tilbud om å bli trener i FK Haugesund. Daglig leder Harald Gjervik i Strømmen forteller at flere har vist interesse for det han mener er et av landets største trenertalenter.
I Strømmen har de en avtale med 27-åringen som går ut på at han kan snakke med klubber han finner interessante, og at det finnes betingelser for hva som må til for å få ham ut av kontrakten.
– I Strømmen jobber vi så tett på hverandre at vi ikke kan bli uvenner. Derfor er det viktig at vi er enig om hva som gjelder når slike situasjoner oppstår. Den avtalen vi har gjør at vi lever fint med det, sier Gjervik til RB.
Ifølge avisen skal Haugesund ha vært villige til å betale ham ut, men dialogen endte med at det ikke blir noe av i denne omgang.
– Det er alltid hyggelig med interesse, men jeg har en avtale med Strømmen. Det er en klubb jeg trives i, og jeg respekterer den avtalen jeg har. Det er ikke noe problem for meg. Kontrakten varer ut 2021, og det er går helt fint for meg å trene Strømmen minst ut året. Så får vi se hva framtida bringer, sier Nesselquist til Romerikes Blad.
RB melder også at Strømmen har tilknyttet seg Øystein Garborg som ny assistenttrener.
picture

Raja om Glimts utenlandstur: – De fleste er kloke

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame