For tre dager siden ble det kjent at FKHs assistenttrener Sebastian Brydegaard gir seg i klubben og reiser hjem til Danmark.
36-åringen kom til klubben som utviklingssjef i 2018, og har de to siste årene jobbet som assistent under Jostein Grindhaug.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
14/08/2022 KLOKKEN 18:45
Han har sin siste arbeidsdag i Haugesund 31. mars. Han fortalte at familien var kommet frem til at avstanden hjem til Danmark er blitt for stor.
Torsdag skriver Romerikes Blad at Ole Martin Nesselquist denne uken fikk tilbud om å bli trener i FK Haugesund. Daglig leder Harald Gjervik i Strømmen forteller at flere har vist interesse for det han mener er et av landets største trenertalenter.
I Strømmen har de en avtale med 27-åringen som går ut på at han kan snakke med klubber han finner interessante, og at det finnes betingelser for hva som må til for å få ham ut av kontrakten.
– I Strømmen jobber vi så tett på hverandre at vi ikke kan bli uvenner. Derfor er det viktig at vi er enig om hva som gjelder når slike situasjoner oppstår. Den avtalen vi har gjør at vi lever fint med det, sier Gjervik til RB.
Ifølge avisen skal Haugesund ha vært villige til å betale ham ut, men dialogen endte med at det ikke blir noe av i denne omgang.
– Det er alltid hyggelig med interesse, men jeg har en avtale med Strømmen. Det er en klubb jeg trives i, og jeg respekterer den avtalen jeg har. Det er ikke noe problem for meg. Kontrakten varer ut 2021, og det er går helt fint for meg å trene Strømmen minst ut året. Så får vi se hva framtida bringer, sier Nesselquist til Romerikes Blad.
RB melder også at Strømmen har tilknyttet seg Øystein Garborg som ny assistenttrener.

Raja om Glimts utenlandstur: – De fleste er kloke

Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
14/08/2022 KLOKKEN 18:44
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
13/08/2022 KLOKKEN 16:33