Hat trick-Salvesen berget plassen for Godset

Oppdatert 19/12/2020 klokken 20:49 GMT+1

Lars-Jørgen Salvesen ble Strømsgodset store helt, da Drammen-laget sikret fornyet Eliteserie-kontrakt, etter en solid borteseier over Odd.

Strømsgodsets Lars-Jørgen Salvesen og Duplexe Tchamba.

• Se den spennende sesongavslutningen i Eliteserien førstkommende tirsdag fra kl. 18.00 på Dplay. Sikre deg tilgang her!
Odd-Strømsgodset 1-3
Saken oppdateres!
– Det er første gang for meg i Eliteserien, så det var utrolig deilig, sier Salvesen selv om hat tricken til Eurosport etter kampen.
– Det er en ekstremt viktig kamp vi spiller, både denne og den før, så å levere slik som vi gjør det står det respekt av.
Godset-trener Henrik Pedersen var en svært svært lettet og glad mann, da han møtte Eurosport i intervjusonen etter å ha sett laget sikre plassen.
– Det er fantastisk! Jeg er veldig, veldig glad, sier en smilende Pedersen.
– Jeg er veldig stolt av guttene, så nå skal vi hygge oss litt.
Saken fortsetter under videoen. Se hele intervjuet med Henrik Pedersen her:

Svært lettet Pedersen: – Nå blir det øl!

Ruud serverte Salvesen

Hjemmelaget hadde allerede spilt seg ut av medaljekampen, og fikk også Europa-drømmen knust etter tapet mot Molde tidligere i uken.
For Strømsgodsets del ville derimot tre poeng i Skien sikre den livsviktige 13. plassen og garantere spill på øverste nivå også neste år.
Gjestene startet best og tok føringen etter et nydelig skudd av Lars-Jørgen Salvesen etter kun ni minutter.
En stygg pasning på tvers av Odds Espen Ruud, havnet i føttene på spissen, som deretter perfekt satte inn 0-1.
Derimot utlignet hjemmelaget kort tid etter da Elba Rashani løp seg fri på kanten og headet enkelt inn 1-1 fra rundt seks meter.
Se intervju med Salvesen her:

Hat trick-helten roser lagkameratene: – Utrolig stolt

Hat trick på Salvesen

Etter pause trengte derimot ikke den lyshårede Godset-spissen lange tiden før han igjen sendte gjestene i føringen.
En ordentlig markkryper fra 25 meter, snek seg nede i det lengste hjørnet - til stor jubel fra Godset-leiren.
Samme mann kronet lik så greit kampen med sin første hat trick i Eliteserien da det gjensto 25 minutter, og ble den store redningsmannen da drammenserne sikret plassen.