Vanligvis befinner norske lag seg på treningsleir i varmere strøk med flotte baneforhold og palmesus på denne tiden av året, men koronapandemien har gjort at de må tenke nytt.
Derfor har Rosenborg valgt å forbedrede seg til kommende sesong med et opphold på Frøya.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
14/08/2022 KLOKKEN 18:45
På vei dit fikk RBK-treneren en ubehagelig opplevelse. VG var først ute med å omtale nesten-ulykken som han selv forteller om på klubbens egen
.
For etter å ha kommet over en bakketopp fikk han øye på en trailer som sto på tvers av veien nede i bakken.
– Jeg hadde to valg. Det ene var å krasje med traileren eller å kjøre i grøfta. Jeg måtte finne den behageligste veien å kjøre ut på, og så kjørte jeg i grøfta. Heldigvis var det mest snø, sier Hareide.
Han bekrefter at han fikk seg en skikkelig støkk.
– Jeg tråkket på bremsen og da ble det kjelke av bilen. Det var ikke styring i det hele tatt, så jeg kunne krasjet med vogntoget.
Hareide kjørte selv fra Molde, mens resten av laget kom i buss lenger bak. Også den ble hindret av traileren som sperret veien.
Vel fremme på lagets treningsleir kunne Hareide imidlertid smile av en ting. Hjelpsomme RBK-supportere på stedet fikk bilen på veien igjen og kom med en liten melding til klubbens trener.
– De var veldig hjelpsomme, så tusen takk til dem. Jeg kunne kjøre videre, og bilen var uskadet. Og så var det morsomme utsagnet fra en gutta, som sa at «nå har Rosenborg vært i grøfta, så nå må du få dem på veien igjen».
Nå kan han og laget se fremover.
– Det er fint å få tid sammen og hele døgnet til å få gjort mye. Vi skal få satt en målsetting for hver enkelt spiller og for laget, og få satt opp laget som skal møte Ranheim nå i uka. Så er det to kamper neste uke mot Molde og Kristiansund, så det kommer fort og vi skal jobbe med det offensive spillet, sier Hareide til klubbens egen kanal.
Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
14/08/2022 KLOKKEN 18:44
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
13/08/2022 KLOKKEN 16:33