Foto: Godset.no
Det er Strømsgodset som selv som melder nyheten på sine nettsider fredag kveld. Der kommer det frem at 15-åringen selv ikke ante noen ting om hva som ventet på klubbens tradisjonsrike stadion.
Eliteserien
Søderlund vender hjem: – Jeg får frysninger av å være tilbake
01/08/2021 PÅ 16:41
Og med en far som er stor Godset-fan, var de kanskje heller ikke vonde å be om å spille med.
– Jeg visste ingenting, men fikk etter hvert en anelse om hva det kunne være. Litt av en bursdagsgave. Jeg har en far som er skikkelig Godset-supporter og det har alltid vært en drøm for meg å spille Eliteserie-fotball på Marienlyst. Nå er jeg et skritt nærmere den drømmen, sier gutten som fyller 15 år i dag.
Pappa Kjetil og mamma Hilde fikk være med da sønnen skrev en kontrakt til sommeren 2023.
Angriperen kom til Godset fra naboen Mjøndalen før 2020-sesongen. Nå er målet å spille seg opp i A-stallen.
– Chrisander har et stort potensial og en lys fremtid foran seg. Han er en hurtig bakromsspiss med et godt steg som kommer til mange sjanser. Vi gleder oss til å følge den videre utviklingen til Chrisander og hjelpe ham til å nå målene sine. Denne proffkontrakten er bare starten. Det er sjelden vi skriver proffavtaler med 15-åringer, så det forteller mye om tidlig utvikling og at han allerede har et høyt nivå inne, sier sportssjef Jostein Flo til klubbens nettsider.
Ifølge godset.no trente Bjørndalen Sørum med akademiet til Leeds United i 2019, og leverte såpass at klubben ønsket å se mer av ham. I tillegg skulle han egentlig på et treningsopphold med Manchester United i fjor høst, men dessverre ble det avlyst som følge av korona-pandemien.
Eliteserien
Hinter om Japan-overgang: – Veldig stor interesse
31/07/2021 PÅ 21:24
Eliteserien
Lillestrøm avbryter låneavtalen med keeper – returnerer til Molde
31/07/2021 PÅ 19:59