SARPSBORG (Eurosport.no): Stabæks kaptein og forsvarssjef har reist ned til Belgia for å besøke to klubber. Det opplyste Stabæks sportssjef, Torgeir Bjarmann, i et intervju med Eurosport.no i forkant av oppgjøret mot Sarpsborg 08.
Etter det Eurosport.no erfarer, skal det dreie seg som Standard Liége og Gent.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
– Per i dag er det to klubber med noenlunde like bud inne. Vi kommer til å bli enig med den klubben som Andreas ønsker å gå til. Han er i Belgia og skal møte begge klubbene. Jeg blir veldig overrasket om han kommer hjem og sier at han vil bli hos meg i Stabæk, sier Bjarmann.
– Meningen er at han skal ha spilt sin siste kamp og at han skal velge den klubben han har mest lyst til å spille for, utdyper han.

Håper på mer enn 7-8 millioner kroner

Budene skal ha litt varierende struktur, men totalsummen skal være cirka den samme. En annen klubb skal også ha kommet med et bud i siste liten, men det kom for seint, ifølge Bjarmann.
Eurosport har grunn til å tro at den tredje klubben skal være den italienske klubben Lecce.
– I Belgia var det spekulert i 7-8 millioner norske kroner. Hva kan du si om den økonomiske pakken?
– Jeg kan ikke si så mye, men jeg håper at det er mer, svarer Bjarmann med et glis.
Saken fortsetter under videoen.

Kan forsvinne innen kort tid – dette er det viktigste kravet for Stabæk-juvelen

– Flyr en franskmann over Oslo

Emil Bohinen har også blitt koblet vekk denne sommeren. Midtbanespilleren har derimot slitt med en skade den siste tiden. I kveld spiller han mot Sarpsborg 08.
– Der har det vært konkret interesse som har vært for lavt tidligere. Interessen har dalt litt siden Emil ikke har spilt. Planen var at han skulle gå i dette vinduet og at vi kanskje skulle beholde noen andre, men sånn er fotballen. Plutselig dukker det opp noe annet, sier Bjarmann.
Sportssjefen kommer med klar beskjed til eventuelle beilere om at tiden er i ferd med å renne ut, med tanke på at overgangsvinduet stenger 5. oktober.
– Per nå er det ingenting som tyder på at han blir solgt, men det flyr en franskmann over Oslo ennå som skal by på han, men som ikke har fått papirene sine fra presidenten ennå. Så lenge det ikke er noen papirer på bordet, blir det ikke noe av, sier Bjarmann.

Skrekkåpning mot Sarpsborg 08

Dermed ser det ut til at Bohinen blir værende ut sesongen.
– Blir han ikke solgt nå, får han gjøre en god høstsesong, så får vi se om det blir hans tur i januarvinduet, sier Bjarmann.
Han avslutter intervjuet ved å si at kveldens kamp kanskje får vise om de trenger en ny midtstopper.
Etter 25 minutter mot Sarpsborg 08, lå de under hele 4-0. Det ble også sluttresultatet
Dermed vil det neppe være noen stor overraskelse om det kommer en ny midtstopper inn portene på Nadderud i løpet av få dager.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53