SKIEN/OSLO (Eurosport.no):
I mars kom Bodø/Glimt med flere bud på Odd-keeper Egil Selvik, men samtlige ble avvist av Skiensklubben.
Selvik hevdet selv at han ble nektet en overgang og at Odd bremset hans egen utvikling.
Eliteserien
VIF-spilleren nærmer seg retur – roser lagkameratens «vikarjobb»
26 MINUTTER SIDEN
Nå, en drøy måned før seriestart og to uker før overgangsvinduet igjen åpner, skal det fortsatt være dialog mellom klubbene.
– Så langt jeg vet er Glimt fortsatt på – sånn jeg forstår det er jeg den kandidaten de vil ha. Foreløpig er de i dialog, så får vi får se hva som skjer, sier Selvik til Eurosport.
Se intervjuet med Selvik her (saken fortsetter under):

– Det er på tide jeg får vist hva jeg er god for

Dette sier Glimt

Daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen, vil verken bekrefte eller avkrefte at det enda er dialog mellom klubbene.
– Det vi har sagt om Egil er at han var interessant for oss i fjor, han er interessant for oss nå, og han er interessant også i fremtiden. Jeg kommenterer ikke spillerlogistikk konkret, men poenget er han han fortsatt er en interessant spiller for oss. Han er en spennende keeper, sier Thomassen til Eurosport.
For i Bodø er man klar på at det skal inn en ny keeper før 2020-sesongen sparkes igang. Etter at Ricardo Friedrich forlot klubben etter forrige sesong er Nikita Haikin det eneste etablerte alternative i A-stallen.
– Nikita er en bra keeper, og vi har også en ung og spennende Marcus Andersen. Men alle skjønner at vi trenger en ny mann inn for å komplementere keeperteamet vårt i 2020-sesongen, sier Thomassen.

– Er ikke fyren til å terminere en kontrakt

Nå gjenstår det å se om klubbene endelig blir enige om en overgang for Selvik. Spilleren selv er fortsatt klar på at han ønsker seg til Glimt.
– Jeg har vært klar og tydelig fra start med at jeg ønsker å spille. Det er på tide jeg får vist hva jeg er god for. Jeg forstår situasjonen, og jeg er ikke fyren til å terminere en kontrakt. Jeg vil gjøre det på en skikkelig måte, og håper Odd er villige til å finne en løsning.
– Og hva hvis det ikke blir noe av denne gangen heller?
– Det er klart, det blir jo en del kamper nå i starten og det skal jo være muligheter også i Odd. Men det er vanskelig å si. Det er kjipt for meg og min karriere om jeg ikke får kommet meg ut og testet meg på det øverste nivået. Jeg håper Odd deler mine ambisjoner på den fronten.

Åpner for spilletid i Odd

Men for øyeblikket virker det ikke som om Skiensklubben forbereder seg på noe salg.
– Per nå er det ingen bud på bordet, og jeg forholder meg til det. Vi er hele tiden aktive med tanke på spillerlogistikk, men per dags dato er vi fornøyde med å ha både Egil og Sondre Rossbach som keepere, sier Odd-trener Jan Frode Nornes.
– Hvordan er styrkeforholdet de to imellom?
– De er ganske jevngode. Jeg er happy for å ha to gode keepere i stallen, for det blir et rotterace når sesongen starter. Jeg kommer til å ta ut keeperen jeg mener vil passe best til den og den kampen.
Og om Selvik skulle få muligheten i Skien, føler han seg klar for oppgaven.
– Jeg føler jeg har de kvalitetene som kreves for å være en god keeper i Eliteserien, og det er ikke bare jeg som legger merke til det. Jeg føler jeg er på god vei, og nå handler det om å få kamperfaring og oppleve tempoet og trøkket i Eliteserien. Jeg skal kunne klare å gjøre en god jobb der.

Kårer norsk fotballs mest selvopptatte: – Han lånte kontoen for å se på seg selv

Eliteserien
– Jeg har et ganske klart mål om å rekke derbyet mot Lillestrøm
29 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
To forskjellige metoder: – Det kan vi bli litt straffet for
2 TIMER SIDEN