SKAGERAK ARENA (Eurosport.no):
Det har lenge vært snakket om at Odds toppscorer Torgeir Børven skal forlate klubben for å dra til utlandet og før vinduet stengte var han aktuell for en overgang til belgiske Anderlecht. Skulle Børven forsvinne står Odd igjen med Tobias Lauritsen som spiss.
Eliteserien
Gåsehud og kaos i klubbene – tatt på senga av pølsespørsmål
I GÅR PÅ 11:53
– Lauritsen er drit god og han kommer til å bli bedre. Torgeir Børven prøver vi å forlenge med. Det er jo ikke kjørt det løpet der, så vi jobber daglig med de tingene. Men forsvinner Børven, så kan vi ikke bare ha Lauritsen, da må vi kanskje ha en til. Håpet er da at Lauritsen er nummer en og så må vi hente inn en nummer to. Det er slik vi må tenke, vi har jo ikke oljefondet og må forholde oss til realiteten. Og det er at vi ikke kan hente en spiss til ti millioner. Vi skal utvikle en og selge ham for ti millioner, sier midlertidig Odd-trener Jan Frode Nornes i Indre bane-podcasten.
– Hvor stor sannsynlighet er det at dere klarer å forlenge med Børven når vi vet hvor lyst han har til å dra ut?
– Vi håper, tror og drømmer om det, både hele klubben og hele fylket. Vi har ikke fått det til enda, men vi gir selvfølgelig ikke opp. Vi håper at han hvert fall forlenger ut året, så vi kan kjøpe oss litt mer tid. Men hvis han ikke gjør det så ønsker vi selvfølgelig Børven lykke til videre, så må vi sørge for at vi har to spisser som kan levere på hans nivå, selv om det er tøft.
Saken fortsetter under:

Odd-spillerne etter Rosenborgs snuoperasjon: – Flaut

– Fortsatt en mulighet

Da Eurosport snakket med Børven tidligere i februar sa han at han ikke så bort fra at det kunne skje en overgang i vinter. Nå, en knappe måned senere sier han dette om situasjonen:
– Det er vel mye det samme. Det er noen vindu som er åpen, så får vi se. Jeg gidder ikke å styre så mye med det, sier Børven til Eurosport.
– Tenker du at det kan komme en overgang nå før sesongstart?
– Ja, så lenge det er vindu åpent så er det en mulighet.
– Står det mellom Odd eller utlandet, eller tenker du på andre klubber i Norge?
– Nei, i utgangspunktet så er det utlandet.

– Er Odd-spiller når sesongen starter

Forrige uke skrev Nettavisen om interessen for Elba Rashani og at han takket nei til tilbud fra noen utenlandske klubber.
Til Eurosport forteller han at han har lagt det bak seg.
– Jeg har egentlig ikke noe mer å si. Jeg har forklart meg en gang og føler meg egentlig ganske ferdig med de episodene der. Så jeg har fullt fokus på det som skjer her, det har jeg egentlig alltid hatt også, så gleder jeg meg til seriestart.
Rashani har ett år igjen av kontrakten med Odd, men sier han er sikker på hvor han kommer til å spille når Eliteserien starter.
– Jeg tenker at jeg er Odd-spiller og kommer til å være det når Eliteserien starter i år også. Vi har en toppscorer her med mye kortere kontrakt enn meg og jeg vet han har akkurat samme fokus og vi ønsker å gjøre det godt i Odd, sier Rashani til Eurosport.
Sett denne?

Børven prøver å forklare forskjellen på 2018 og Toppscorer-året

Eliteserien
Her er dagens gladmelding: Full gjenåpning for idretten
I GÅR PÅ 10:41
Eliteserien
Spilte med hjernerystelse: – Ikke tid til å tenke på hva som skjer om fem år
I GÅR PÅ 09:06