I slutten av mars fortalte daværende Stabæk-sportssjef Inge André Olsen hvor nær klubben var å selge Andreas Hanche-Olsen i vinter.
Nå forteller spilleren selv hvordan han opplevde situasjonen da budet kom.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tromsø med kruttsterk trepoenger på Åråsen
6 TIMER SIDEN
– Jeg og Inge snakket en del sammen om det, vi var veldig usikre på liga, klubb og land egentlig. Men han sa at det var et gunstig tilbud for klubben, sånn at om det var noe jeg hadde lyst til så kunne jeg gjøre det. Men jeg sa at det var opp til klubben å bestemme hva de ville gjøre med budet. Jeg sa at det virker ikke veldig interessant, så dere får avgjøre hva dere gjør med budet, for det er ikke min avgjørelse.
– Når du sier du var usikker på land, liga og klubb så høres det ikke ut som om det var Belgia, Frankrike eller Danmark?
– Det var ikke PSG, det var ikke det. Men det var ikke en veldig stor og kjent liga eller klubb, uten at jeg vet det helt sikkert. Men jeg følte ikke det var helt riktig steg for meg nå, sier Hanche-Olsen.
23-åringen har kontrakt med klubben ut året.

Avslo i fellesskap

Det var i Indre bane-podcasten med Olsen at han fortalte om det konkrete budet.
– Det var så nærme at jeg satt meg ned med Andreas og sa; er dette noe du vil?, da det lå et konkret bud på bordet som vi synes var veldig interessant. Da var han i tvil om dette var det riktige for han. Jeg sa; men det er du som må si hva jeg skal gjøre, for jeg klarer å lage en deal nå, hvis du virkelig vil dette, sa Olsen da.
– Og da ble vi enige om ut ifra de signalene han sendte til meg og litt hva vi visste om klubben og videre muligheter, at det ikke var riktig å gjøre det. Så det føler jeg vi avslo til slutt i fellesskap. Men det betyr jo at det er veldig nærme når spilleren er involvert og skal være med å ta avgjørelsen.
For tiden har Stabæk-spillerne ferie frem til 4. mai siden seriestarten har blitt utsatt på grunn av koronakrisen.
Fått med deg denne?

Grepet som kan gjøre Branns nye mann til en suksess

Eliteserien
Se høydepunktene: Gjenåpningsfest i Drammen – Strømsgodset scoret fem
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kapteinen uenig med ekspertene: – Der er det stor gutt mot liten gutt
6 TIMER SIDEN