Foto: Med tillatelse fra sarpsborg08.no
Det melder klubben på sine nettsider onsdag.
Eliteserien
Lanserer «QR-drakt» med Qatar-budskap: – Penger trumfer fortsatt menneskeliv
5 MINUTTER SIDEN
Fjeld tar over 1. mars. Frem til det skal Engebretsen fortsette som leder.
– Espen er en fantastisk fyr og har levert så det holder. Nå må vi prøve å bygge videre på det. Det er en stor oppgave, det er det ikke tvil om, men vi skal jobbe godt sammen i tre måneder og har jobbet godt sammen før. Jeg er ikke bekymret for det, sier Raymond Fjeld.
Han har tidligere jobbet med salg og utvikling, som daglig leder av Prozo, hatt en mindre stilling som kommersiell utvikler i klubben og vært involvert i lokalidretten som trener og leder, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.
– Styret er svært fornøyd med rekrutteringen av Raymond. Vi mener han har mange av de kvalitetene klubben trenger, samtidig som han er en lokal gutt med et stort nettverk i distriktet. Raymond er godt kjent med driften av klubben etter å ha jobbet tett med Espen det siste året. Han var også sterkt involvert under Europacup-eventyret vårt, sier styreleder Hans Petter Arnesen ifølge klubbens nettsider.
Fjeld ønsker blant annet å bygge videre på arrangement.
– Ber vi inn til fest 15 ganger i året og skal ha 5000-6000 mennesker her, så må vi være til stedet når festen skal avholdes. Vi må bygge videre på frivilligheten og all den kompetansen vi har i klubben. Dette er ikke en bil som står med tre punkterte dekk. Dette er en veldreven, godt organisert bedrift der alt ligger til rette for vekst og framtid. Det her blir bra. Jeg gleder meg, sier Fjeld.

Ønsker seg Knutsen til RBK: – Ser ut som han tryller

Eliteserien
Bortvist fra Aspmyra etter rasistiske tilrop – politiet oppretter sak
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
16 TIMER SIDEN