Populære sporter
All sport
Vis alt

Grønt lys for Ingebrigtsen – kan lede laget mot Sandefjord

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 30/10/2020 klokken 15:27 GMT+1

Kåre Ingebrigtsen har måttet holde seg borte fra Brann-treningene et par dager i påvente av en koronatest. Den var negativ.

Kåre Ingebrigtsen og Eirik Horneland

Foto: Scanpix

Etter å ha opplevd milde forkjølelsessymptomer, valgte Brann å ikke ta noen sjanser. Derfor har hovedtreneren de siste dagene overlatt ansvaret med å lede treningene til sin ferske assistent Eirik Horneland, og ventet på resultatet på en koronatest.
Fredag ettermiddag kom svaret. Ingebrigtsen er frisk, melder klubben på sine nettsider.
– Det var veldig milde symptomer, men vi tar ingen sjanser inn mot spillergruppen. Nå har jeg ingen symptomer, og er endelig tilbake på jobb igjen, sier Ingebrigtsen til brann.no.
Han lot seg teste onsdag morgen.
– Kåre har meldt fra om at han har milde forkjølelsessymptomer. Med tanke på situasjonen vi står i med koronaviruset tar vi ingen sjanser opp mot spillergruppen. Han testet seg onsdag morgen og frem til han har fått et negativt svar tilbake, holder han seg borte fra Stadion og treninger, sa lege i Brann, Magnus Myntevik, torsdag.
Laget har klart seg uten Ingebrigtsen på tre økter, men nå kan han altså lede den siste treningen, og helgens bortekamp mot Sandefjord søndag.
Ingebrigtsen har fått en tøff start som Brann-trener. Med åtte kamper igjen å spille, ligger de på den siste plassen som gir fornyet kontrakt i Eliteserien neste sesong. De har med sine 24 poeng 5 ned til Start på kvalikplassen.
I forrige serierunde berget de poeng i en skuffende kamp mot Stabæk.
– Vi har definitivt en del å jobbe med, sa Ingebrigtsen til Eurosport etter kampen.
Stort, eksklusivt intervju: Duoen om samarbeidet, filosofien og nedrykk:
picture

Stort, eksklusivt intervju: Duoen om samarbeidet, filosofien og nedrykk

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame