I et intervju med Drammens Tidende, er han åpen om motgangen han har opplevd i tiden han har vært Godset-spiller.
– Det er flere ganger i løpet av de snart fire årene at jeg har tenkt at nå må jeg stikke, nå kan jeg ikke være her. Jeg har hatt forskjellige trenere og det har gått i daler her, sier han til avisen.
Eliteserien
Dårlig skadenytt for nøkkelspillere
18 TIMER SIDEN
Tokstad ble signert fra Sarpsborg 08 som en spiller i sin beste alder. Prislappen? 5 millioner kroner - noe av det høyere Godset har betalt for en spiller. Likevel har han slitt med å finne seg ordentlig til rette i Godset-laget, og det har blitt dårlig med målpoeng fra kantspilleren.
Totalt 12 mål og målgivende på tre og en halv sesong i Drammen er fasiten. Dermed spekulerte pressen i vinter om han nærmet seg en overgang til Lillestrøm, som etter fjorårssesongen rykket ned til OBOS-ligaen.
– Jeg har vokst opp som Lillestrøm-gutt, så jeg har alltid sett for meg å spille der, sa Tokstad til Eurosport i februar.
På det tidspunktet var det også uklart rundt kontraktssituasjonen til 28-åringen. LSK-sportssjef Simon Mesfin gikk også ut i pressen og avkreftet at Tokstad hadde takket nei til et konkret tilbud fra Lillestrøm, der gamle-sjefen Geir Bakke nå er trener.
Les også: Full resultatservice: Slik har det gått i Eliteserie-lagenes treningskamper!
Nå virker i stedet den tidligere Sarpsborg 08-spilleren riktig så klar for å ta fatt på tre nye sesonger i Drammen, etter at kontrakten ble forlenget til ut 2022-sesongen.
– Det er godt å få avklart sin egen fremtid. Jeg har hatt andre muligheter, men jeg har en sterk motivasjon for å være med videre på det vi nå bygger opp i Godset. Jeg har veldig trua på det vi begynte på i fjor sommer og gleder meg til fortsettelsen, sa han til Godset.no tidligere i uka.
Se intervjuet med Eurosport i februar her:

Linket til «egen» klubb: – Alltid sett for meg å spille for LSK

Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
I GÅR PÅ 19:00
Eliteserien
Bernt oppsummerer: – Kan ikke begynne å påstå at folk lyver
I GÅR PÅ 13:18