Populære sporter
All sport
Vis alt

Godset-spiller klar for Odense: – Ønsker å komme til et nytt miljø

Gunnhild Toldnes

Oppdatert 30/08/2021 klokken 13:40 GMT+2

Nico Mickelson har skrevet under for danske Odense.

Nicholas Mickelson

Foto: NTB

  • Følg Deadline Day-sendingen på discovery+, Eurosport Norge og Eurosport.no tirsdag fra 19.00
22-åringen er på utgående kontrakt med Strømsgodset og har lenge vært koblet til den danske Superliga-klubben. Nå har han skrevet under for OB fra 1.januar på en kontrakt frem til sommeren 2025.
– Dette er noe jeg gleder meg. Jeg gleder meg til å komme til et sted der jeg føler tillit, det har jeg ikke følt jeg har fått i Godset, sier Nico Mickelson til Discovery.
Unggutten har fire innhopp så langt i sesongen 2021. Avtalen er at han i utgangspunktet skal slutte seg til Odense etter nyttår, men Mickelson håper nå klubbene kan bli enige om en overgangssum slik at han kan forlate Marienlyst umiddelbart.
Dersom det ikke skjer blir Mickelson værende i Drammen ut sesongen.
– Jeg håper klubbene kommer til enighet så fort som mulig. Jeg trenger tillit og jeg føler meg litt ferdig i klubben. De har sagt at jeg er en back up og jeg har vært ærlig i lang tid og sagt tidlig at jeg ikke kommer til å signere ny kontrakt. Nå håper jeg klubbene kan bli enige slik at Godset får penger for meg i stedet for at jeg går gratis. Hvis de får det og jeg får ønsket mitt, så blir det egentlig vinn-vinn, sier U21-landslagsspilleren.
– Hva tenker du om situasjonen dersom de ikke skulle bli enige, og du må bli i Drammen ut sesongen?
– Det blir tøft. Jeg ønsker å komme til et nytt miljø nå og konkurrere. De har ikke vist meg tillit tidligere i år og vil ikke gjøre det nå, så da kommer det til å bli noen lange dager.
Discovery har foreløpig ikke lyktes i å få en kommentar fra Jostein Flo, leder for sport og spillerlogistikk i Strømsgodset.
  • Følg Deadline Day-sendingen på discovery+, Eurosport Norge og Eurosport.no tirsdag fra 19.00
picture

Åpner for å selge stortalentet: – Hvis han vil reise så blir vi enige

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame