– Strømsgodset har en ny herlig, ung spiller på vei opp og frem, har Discovery-ekspert Tor Ole Skullerud tidligere kommentert om 18-åringen.
Nå melder Godset på sine nettsider at Gulliksen har signert på en ny avtale.
Det skjer etter at Ole Kristian Enersen (19) fra Åssiden forlenget ut 2024-sesongen tidligere i sommer, før Haldor Stenersen (19) gjorde det samme litt senere.
Eliteserien
Lar seg ikke skremme av Glimt: – Vi er bedre enn andrelaget til Roma vi også
16 TIMER SIDEN
– Jeg har veldig lyst til å bli værende i Strømsgodset en stund til og gi noe tilbake til klubben. Det er det viktigste etter den tilliten som Godset og trenerteamet har vist meg. Den perioden her har vært helt fantastisk. Nå er det bare å fortsette å utvikle seg videre, sier Gulliksen, som er fra Konnerud, til godset.no.
Så langt har han startet elleve kamper i Eliteserien denne sesongen. Mot Stabæk og Brann scoret han også mål. Det siste var en fulltreffer som til og med fikk Martin Ødegaard til å hilse på sosiale medier.
(Artikkelen fortsetter under):

18-åringen strålte etter praktscoring og Ødegaard-ros – svarer med et glis

Gulliksen skrev sin første kontrakt med Godset som 15-åring.
– Tobias har tatt store steg i år og prestert på et høyt nivå til å være så ung. Vi er utrolig glade for å få på plass denne forlengelsen, slik at Tobias nå får ro og langsiktighet til å fortsette den fine utviklingen her i Strømsgodset. Tobias går en lys fremtid i møte og vi skal hjelpe han på veien, sier leder for sport og spillerlogistikk i SIF, Jostein Flo.
Så du Bernts oppsummering?

Bernt oppsummerer: – Kan ikke begynne å påstå at folk lyver

Eliteserien
Se høydepunktene: Molde med full kontroll til tross for utvisning
17 TIMER SIDEN
Eliteserien
Rødt kort, selvmål og Ohi-dobbel: Molde tilbake på topp etter kaoskamp
18 TIMER SIDEN