Populære sporter
All sport
Vis alt

Godset har bestemt seg for nytt fungerende trenerteam

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 11/04/2021 klokken 22:08 GMT+2

Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen får delt treneransvar i klubben fra og med mandag.

Håkon Wibe-Lund

Foto: Scanpix

Nåværende assistenttrener Håkon Wibe-Lund og tidligere hovedtrener i Strømsgodset Bjørn Petter Ingebrigtsen får delt treneransvar i klubben fra og med i morgen etter at Henrik Pedersen sluttet som hovedtrener på fredag, heter det i meldingen.
De to trenerne vil selv organisere hvordan de skal fordele ansvaret seg imellom, og ledelsen i klubben har ikke satt noen tidsfrist for hvor lenge denne løsningen på trenerspørsmålet skal vare.
Ifølge meldingen skal det ha vært etter sterkt ønske fra Wibe-Lund at Ingebretsen har sagt ja til å ta på seg en trenerrolle igjen.
Ingebretsen har to ganger vært Godsets hovedtrener, men har måttet trekke seg fra jobben grunnet helseproblemer.
Wibe-Lind har vært assistenttrener i klubben i seks år, og ved to anledninger har han vært midlertidig hovedtrener. Det var han også i perioden før Henrik Pedersen kom inn.
Ifølge daglig leder Dag Lindseth Andersen er det viktigste nå at klubben har fått på plass en meget god løsning på trenerspørsmålet, og at hele klubben har et felles mål, som er å skape ny entusiasme og legge forholdene til rette, slik at alle ledd, både på og utenfor banen kan få tilbake optimismen og energien som skal til for å skape gode resultater når serien begynner.
Lørdag kveld meddelte også Jostein Flo at han gir seg som sportssjef, etter 25 år i klubben. Han skal likevel bidra i arbeidet med å finne ny hovedtrener og sportssjef.
Klubben skriver at de nye trenerne vil være tilgjengelige for pressen klokken 12:00 mandag, mens ledelsen vil være tilgjengelig for kommentarer fra klokken 08:00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame