LSK-HALLEN (Eurosport.no):

Eliteserien
Sendte sjokkmelding til Brann-sjefen: – Stopp å ødelegge karrieren min
FOR 3 TIMAR SIDAN

Strømsgodset-Bodø/Glimt 0-5

Under halvtimen var spilt da franskmannen så ut til å være involvert i en takling før han gikk ned for telling.

Spilleren skrek og vinket umiddelbart til benken for å få medisinsk hjelp. Godset-spillerne flokket seg rundt venstrebacken som ble liggende og vri seg i smerter. Det så ut til at kneet var problemet.

Etter flere minutter med behandling, klarte han å hinke mot garderoben med god hjelp av to personer i Strømsgodsets støtteapparat. Jonathan Parr erstattet franskmannen.

– Prosper ble kjørt til sykehus. Det er det eneste jeg vet, sier Henrik Pedersen til Eurosport.no.

– Jeg håper virkelig ikke det er korsbåndet. Det hadde vært en stor smell for oss, sier han.

Eurosport.no forsøkte å få en kommentar fra Jostein Flo etter kampen, men han var ikke tilgjengelig fordi det var sportssjefen som fraktet franskmannen til Drammen sykehus.

Saken oppdateres!

To kjappe Glimt-scoringer

Strømsgodset har hatt noen ubehagelige møter med Bodø/Glimt det siste året. I oppkjøringen til fjorårets sesong ble det et 0-5-tap for Godset. Begge oppgjørene i Eliteserien endte også med tap.

Til tross for et nytt år og nye muligheter, var det Glimt som også skulle komme best ut av treningskampen.

Like før pause fikk Bodø/Glimt straffespark. Ole Amund Sveen ble felt på vei gjennom av Duplexe Tchamba. Philip Zinckernagel plasserte ballen til høyre, mens Viljar Myhra gikk den andre veien.

Fjorårets sølvlag i Eliteserien kom til flest sjanser og ble belønnet for det. Morten Konradsen la på til 2-0 like før pause.

Kupen-kunst

Strømsgodset gjorde fire bytter i pausen og satte blant annet inn Nico Mickelson. 20-åringen svarte med å banke ballen i stolpen etter kort tid, det nærmeste Pedersens menn kom.

Endre Kupens karriere har vært preget av mye skader de siste årene, men en skadefri Kupen viste at han kan bli gull verdt dersom de beholder han. 29-åringen tok med seg ballen og banket den utagbart forbi Myhra. Rett og slett en klassescoring av spissen!

Saltnes, som var dominerende, la på til 4-0 etter at Godset ikke klarte å klarere en corner. Til slutt sørget Jens Petter Hauge for 5-0.

Dermed har trolig Godset mer enn nok å tenke på, etter en svært god forestilling av Glimt, til tross for at det kun var en treningskamp.

– Det blir stygt etter hvert

Strømsgodset-spiller Johan Hove mener det var et rettferdig resultat.

– Det var fair at de vant 5-0 ut ifra sjanser. Vi starter med bra press, men så faller vi sammen etter hvert, sier han.

– Det blir stygt etter hvert. Det er mange bytter og mye rot, så kan man godt si at det var unødvendige mål, men det renner inn litt på slutten der, sier Hove til Eurosport.no.

Disse startet for Godset: Myhra - Vilsvik, Gunnarsson, Tchamba, Mendy - Hove, Stengel, Maigaard - Tokstad, Salvesen, Mawa

Disse startet for Glimt: Nikita Haikin - Morten Konradsen, Isak Helstad Amundsen, Marius Lode, Fredrik André Bjørkan - Ole Amund Sveen, Patrick Berg, Ulrik Saltnes - Philip Zinckernagel, Endre Kupen, Ola Solbakken.

Kandidat 1 til årets mål: Håkon Evjens scoring mot Strømsgodset

Eliteserien
Setter en strek over 2020-sesongen: – Håper Odd holder ord om neste år
FOR 6 TIMAR SIDAN
Eliteserien
Brann signerte landslagsstopper: – Viktig for oss
FOR 16 TIMAR SIDAN