– Det er jo fint at de åpner for barn og unge. Men med det strenge regime som vi lever i, så synes jeg det er uforståelig, sier Knutsen til Eurosport.
Fredag formiddag møtte Glimt Brann til treningskamp i Vestlandshallen. En kamp som endte med 2-0 seier til bergenserne, men som i ettertid i større grad skulle dreie seg om diskusjonen rundt treningskamper.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
4 TIMER SIDEN
– Vi var to lag som møttes fredag, og det var kun oss i hallen. Jeg forstår ikke hvorfor det plutselig skal være så komplisert. For oss oppfattes det veldig overraskende, fortsetter Knutsen.
Også Branns daglige leder Vibeke Johannessen delte mange av de samme synspunktene som Knutsen, da Eurosport snakket med henne kort tid før de nye tiltakene ble presentert fredag.
– NFF, NTF og klubbene har jo utarbeidet en protokoll som gjør at vi skalerer opp og ned, ut fra hva myndighetene pålegger oss og hvilket smittenivå man er på, sa Johannessen til Eurosport.
– Hvis det kommer et totalt forbud, så er det jo sikkert ikke mulig. Vi har jo vært der også. Så vi håper jo at vi kan gjennomføre denne typen treningskamper med bare lagene til stede, for det er viktig i forberedelsene til sesongen. Vi har et utrolig strengt regime med testing, scanning og oppfølging av spillerne, som gjør at dette bør være trygt å gjennomføre.

Variabel kamp

Til tross skuffende nyheter inn mot i helgen, så tar Glimt-treneren likevel med seg et par lyspunkter fra oppgjøret mot Brann.
– Vi har fått en rotete start, og vi trengte en kamp hvor vi fikk litt referanser på hvor vi står. Kampen mot Brann ble for vår del veldig variabel, men var igjen svært viktig å få, sier Knutsen.

– Mye å gå på

Men nattesøvnen frykter ikke treneren for med det første, til tross tomålsstap i Vestlandshallen.
– Vi behøver de ukene som er igjen nå før seriestart. Og så håper jeg bare vi kan få en kontinuitet i treningsarbeidet, for det trenger vi, sier Knutsen før han avslutter:
– Men jeg mister ikke nattesøvnen av det som blir vist mot Brann. Vi er gode i perioder, men har også mye å gå på.
Se høydepunketene fra kampen mellom Brann og Bodø/Glimt her:

Se høydepunktene: Brann med tomålsseier over Glimt

Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
I GÅR PÅ 16:33