• Se oppsummeringen av søndagens Eliteserie-dramatikk i Fotballrunden fra klokken 19:00 på discovery+
– Dette er rett og slett legendarisk. Vegard Hansen er en hedersmann.
Det sier Bodø/Glimt-supporter Stian Aas like etter at han og seks andre kompiser har blitt sluppet inn hjemme hos Mjøndalen-trener Vegard Hansen.
Eliteserien
Se målene fra Rosenborgs kamp mot Viking
12 TIMER SIDEN
Ja, du leste riktig. MIF-treneren, som bor i en av leilighetene ved siden av Consto Arena, har nemlig åpnet opp boligen sin til sju Glimt-supportere til kveldens svært avgjørende kamp mellom Mjøndalen og Bodø/Glimt på Nedre Eiker.
– Hvordan gikk dette i stand?
– Etter at det ble kjent at regjeringen skulle presentere strengere tiltak tidligere denne uka, så sendte jeg en melding til Vegard Hansen på Facebook og spurte om det var mulig å låne leiligheten under kampen. Det var i utgangspunktet et skudd i blindet, men han svarte ganske fort etterpå, innleder Aas.
Vegard Hansen la nemlig ut denne retweeten tidligere i uka. Saken fortsetter under.

Champagne på kjøl

– Jeg spurte hva han ville ha for det, men han ønsket ingenting tilbake. Vi har alikevel tatt med litt øl og diverse til han, som takk for at han åpner leiligheten sin for oss. Han har også satt en champagne på kjøl til oss, noe som rett og slett er helt legendarisk, fortsetter den engasjerte Glimt-supporteren.
– Vegard Hansen er en hedersmann, legger Stian Aas til.
MIF-treneren svarte selv på en tweetene som har blitt lagt ut fra sin egen leilighet. Saken fortsetter under.

– Bank i bordet!

I tillegg til Aas, er det seks andre Bodø/Glimt-supportere som er på plass for å følge oppgjøret fra Hansens leilighet. Hele gjengen skal ta flyet tilbake til Bodø klokken 21:20.
– Materialforvalteren låste oss nettopp inn her, så snakket jeg med Vegard Hansen senest i går. Han nevnte da at han ikke trenger gave, så lenge de fikk tre poeng. Jeg svarte da at dere godt kunne få de tre poengene og unngå nedrykk, så lenge Molde ikke vinner, ler supporteren.
Med seier på Consto Arena kan dermed de sju Glimt-supporterne sprette champagnen fra Vegard Hansen og feire gull, mens Hansen selv må konstatere at de brune fra Nedre Eiker spiller i OBOS-ligaen i 2022. Hvis det blir gull i kveld, kommer jubelscenene til å stå i taket, skal vi tro Stian Aas.
– Ja, det kan bli helt magisk. Vanskelig å sette ord på det. Jeg stod på Lerkendal da Glimt rykket ned i 2016, og nå kan vi muligens ta vårt andre gull på rad, sier han, før han raskt skyter inn:
– Bank i bordet!
Supporter Runar Lauritzen, som er på plass hjemme hos Vegard Hansen, la ut følgende stemningsrapport på twitter:
Eliteserien
Avviser bruk av storskjerm – innrømmer at målet skulle vært godkjent
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Overtidskok: Vikings og RBKs kaptein så rødt på overtid: – Dum takling av meg
13 TIMER SIDEN