Bodø/Glimt - Stabæk 5-2.
Det var bare Molde og AC Milan som hadde vunnet mot Bodø/Glimt før Stabæk skulle prøve å seg på søndag. Det klarte de ikke.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
I GÅR PÅ 09:55
Istedenfor lekte Bodø/Glimt seg til 5-2 mot gjestene, og tok samtidig over rekorden for antall hjemmeseire i Eliteserien på rad. 14 har det blitt denne sesongen.
– Det er en supergod kamp. Vi kunne scoret seks, syv mål, men fem er fint. Vi holder dreisen oppe, sa Philip Zinckernagel til Eurosport etter kampen.
Nå nærmer de gulkledde seg nok en rekord. Seriemesterne mangler bare fire mål før de har 100 scoringer på en og samme sesong.

Gul(l)farget lekestue

Det gikk bare to og et halvt minutt før seriemesteren tok ledelsen hjemme mot Stabæk.
Patrick Berg løftet ballen inn i feltet til Kasper Junker. Dansken forsøkte å ta ned ballen, men mottaket var ikke helt perfekt. Ballen havnet istedenfor hos Philip Zinckernagel som satte den enkelt i mål.
Junker jakter toppscorertittelen og skulle nok gjerne vært sist på ballen selv, men jublet selvsagt sammen med landsmannen.
Han skulle dessuten ikke gå målløs av banen selv, denne gangen heller. For da Amankwah handset i egen ellevemeter ble det blåst straffe. Den var det Junker som tok og det gjorde han på en meget god måte.
Junker skøyt knallhardt til venstre for keeper og selv om Marcus Sandberg gikk samme vei, var skuddet både for hardt og for høyt, og Junker kunne juble for sin scoring nummer 22.
Det var flere som ville være med på leken blant de gule. Kaptein Ulrik Saltnes lot seg ikke be to ganger og sørget for at det sto 3-0 før det var spilt 20 minutter.
Se alle målene fra Bodø/Glimt - Stabæk (artikkelen fortsetter under videoen)

Se høydepunktene: Bodø/Glimt lekte seg med Stabæk

Zinckernagel-show og redusering

Stabæk gjorde to bytter like etter hvilen, uten at det så ut til å få noen umiddelbar effekt. Seks minutter ut i den 2. omgangen utfordret Zinckernagel Stabæk-forsvaret på egenhånd.
Da var det ingen av de blåkledde som klarte å henge med på notene, og mål nummer 18 for Zinckernagel og mål nummer fire for Glimt denne søndagskvelden var et faktum.
Og det stoppet ikke der. 4-0 ble til 5-0 da Sondre Brunstad Fet scoret etter assist fra, Philip Zinckernagel, selvfølgelig.
Men så våknet plutselig gjestene. På overtid fikk Stabæk pyntet på resultatet. Da satte Kosuke Kinoshita inn 5-1, før samme mann gjorde 5-2 like etterpå.
– Det er helt ufattelig at vi klarer å slippe inn to mål på overtid. Hvis du tar vekk det, så mener jeg at det var veldig stor forskjell på lagene, sa Kjetil Knutsen til Eurosport etter kampen.
Det stoppet likevel ikke Glimts seiersrekke. Så langt har laget scoret 96 mål denne sesongen. Scorer de tre til, blir de det første laget som når 100 mål i løpet av en sesong.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08