Discovery har flere ganger de siste dagene vært i kontakt med Strømmen-trener Ole Martin Nesselquist. Han avviser at det skal ha kommet et bud på spissen, men bekrefter interesse.
– Bodø/Glimt er en av flere som har luktet på ham. Det er naturlig nok stor interesse når en 18-åring scorer så mange mål i sin første sesong, men det er fortsatt ikke noen konkrete bud, sa Nesselquist.
Eliteserien
Sandstø med stikk til ekspert: – Det handler ikke om «i», det handler om fotball
12 TIMER SIDEN
Torsdag var Avisa Nordland først ute med å omtale interessen, og ifølge avisen skal en eventuell overgangssum ligge på om lag en million kroner.
Etter det Discovery erfarer finnes det også interesse fra flere klubber, både i Norge og i utlandet.
Spissen, som fylte 19 år i februar, satte inn ni scoringer på 26 kamper for Strømmen i OBOS-ligaen forrige sesong.
– Lasse har en ganske unik fysikk, for det første. Han er over 1.90, nesten to meter høy, og er tidligere norgesmester i høydehopp. Så fysikken i seg selv gjør ham veldig interessant, og så har han en god venstrefot og en evne til å være der det gjelder, sier treneren og legger til:
– Han scoret ni spillemål, og med forbehold om at jeg husker riktig, var han vel den som scoret flest spillemål av alle under 20 år. Han er i utvikling, men har også fortsatt masse å lære.
Skulle det komme et bud, slik det ifølge Nesselquist ikke hadde gjort, vil det bli tatt opp til vurdering.
– Alle våre spillere er til salgs, men det blir ikke billig!
Ifølge Nesselquist har klubben flere potensielle salgsobjekter som han tror vil være interessante for andre klubber.
– Det er tre-fire av de unggutta vi har som det kan fort kan bli litt budkrig på. Så får vi se, i utgangspunktet er alle våre spillere til salgs og vi ønsker å være en selgende klubb, men samtidig er den riktige prisen nå høyere enn før.
– Hvorfor det?
– Fordi vi har bedre spillere, yngre spillere og lengre kontrakter. Det blir større verdi.
Når det gjelder Nordås har Discovery tidligere omtalt interesse fra HamKam, men der ble vurderingen at spilleren var for dyr for dem.
Bodø/Glimt har vært på spissjakt siden Victor Boniface ble skadet og Kasper Junker ble solgt. Pr. nå har de Erik Botheim som eneste «rene» spiss.
Discovery har forsøkt å komme i kontakt med agenten til Nordås, Mikail Adampour i Tempo Sports Group, men han har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Eliteserien
Perlevolley: Her sjokkerer han Aker stadion
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
NFF bekrefter: Eliteserie-kamp utsatt
18 TIMER SIDEN