Bodø/Glimts Kasper Junker har vært ute en lengre periode grunnet en belastningsskade på et leddbånd, men håper snart å være tilbake i spill.
Etter 6-1-seieren over Odd søndag, en kamp han så fra sidelinjen, fortalte han hvordan ståa er med skaden nå.
Eliteserien
Bortvist fra Aspmyra etter rasistiske tilrop – politiet oppretter sak
EN TIME SIDEN
– Status er at det går litt langsomt, men det går bedre og vi vil gjerne ha det helt i orden før vi satser. Spesielt når det kommer så mange kamper på så kort tid, forteller han.
Han sier han neppe er klar til torsdag da Glimt møter Zalgiris i den andre kvalifiseringskampen i Europa League, men er samtidig klar på når han ønsker å være tilbake.
– Vi satser kanskje litt mot Brann i Bergen. Men igjen, det er fra dag til dag og jeg skal også være helt smertefri før det går an. Men jeg håper og tror på neste søndag.
Det var i kampen mot Strømsgodset 2. august at han skadet seg, men han spilte også den påfølgende kampen mot Vålerenga. Etter det har det kun vært et innhopp i kampen mot Sarpsborg 08 i runde 16.
– Det er et av leddbåndene som har fått en smell. Det er normalt, det skjer for fotballspillere, men det tar sin tid. Man sier tre til seks uker og nå har det gått fire-fem uker så det passer nok veldig bra til søndag.
Se hele intervjuet med Junker her. Saken fortsetter under:

Slik vurderer Junker konkurransen om spissplassen: – Har tro på mine egne ferdigheter

Roser Boniface

I Junker sitt fravær har Victor Boniface fått sjansen, som har grepet muligheten med begge hender. I kampen mot Start i runde 15 noterte han seg to mål i 6-0-seieren, mens i kampen mot Odd sist runde satt han inn 5-1-målet.
– Victor har grepet sjansen og han skal ha stor ros for det han gjør. Han har virkelig steppet opp og det har vært en fornøyelse å se. Som jeg sa sist jeg ble spurt om det, så er det viktig at vi har en bred tropp og de som kommer inn fra både benken og i startelleveren leverer og det har han gjort og så da skal han ha stor ros for det, sier Junker.
– Selvfølgelig jubler jeg på hans vegne for jeg vet han arbeider virkelig hardt og det er en fornøyelse å se.
På spørsmål om hvem som er førstevalget av de to, smiler han og svarer:
– Det må du spørre Kjetil om. Det viktigste er bare at laget vinner og de leverer prestasjoner som i dag. Så det er beste mann som får spille.
– Hvor vanskelig er det å spille seg inn på laget med tanke på hans prestasjoner?
– Godt spørsmål. Det må vi se. Jeg har tro på mine egne ferdigheter og det er Kjetil som velger og hvert valg må vi respektere for lagets beste. Så lenge vi presterer som vi gjør akkurat nå, så er det ikke noen som kan si noe.
– Blir du her ut sesongen nå?
– Ja, det forventer jeg. Nå skal jeg først bli frisk, og så får vi se. Men akkurat nå er det bare et fantastisk sted å være og jeg tror ikke det er så mange andre som tenker på andre steder enn Bodø for laget nå, sier han.
Glimt har en god luke på toppen av tabellen, med 13 poeng ned til Molde på andreplass. Neste kamp er mot Brann søndag 20. september klokken 18.00. Kampen kan du se på Dplay og TVNorge.
Fikk du med deg denne?

Junker med avsløringen Fantasy-fansen har ventet på

Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
14 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kaller det flaut og pinlig: – Håper gutta kjenner at det går på stoltheten
14 TIMER SIDEN