Den teknisk slepne midtbanespilleren har skrevet under på en ny kontrakt som binder ham til blåtrøyene ut 2021-sesongen. Den opprinnelige avtalen gikk ut etter årets sesong.
Det var Aftenbladet som først omtalte saken.
Eliteserien
Tar for seg den omdiskuterte straffesituasjonen: – Blir ord mot ord
19 MINUTTER SIDEN
– Det er selvfølgelig gøy å få forlenget kontrakten, spesielt for en litt eldre kar. Det er jo et eventyr som fortsetter, sier Furdal til Eurosport.
For den tidligere Nest-Sotra-profilen er ingen unggutt. Furdal kom til Viking som 32-åring i 2018, og for en drøy måned siden fylte han 34.
– Neste år blir du 35 – de må jo synes du har noe spesielt ved deg?
– Hehe, det handler jo i bunn og grunn om hvordan en presterer på trening og i kamp. Så lenge det er oppe og går, kan en spille fotball lenge. Men det er jo klart at det ikke er alle 34-åringer som får ny kontrakt, så det tar jeg som et positivt signal.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Mener denne klubben bør hente Forren: – Er ikke det helt opplagt?

Fjorårssesongen, Furdals første i Eliteserien, ble preget av skadeproblemer. Nå har Rosendal-produktet fått en hel, om noe annerledes oppkjøring til å bli matchfit fra første spark på ballen.
– I fjor tok det jo fryktelig lang tid før jeg kom dit jeg ønsket å være...det tok en evighet før jeg kom i gang. Fem måneder på sidelinjen setter sine spor, spesielt når man kommer litt opp i årene. Nå er jeg i mye bedre form, og klar til å bidra langt mer enn i fjor. Målet er å spille flere kamper fra start og være mer involvert offensivt. Jeg håper å kunne bidra med en del målpoeng, sier Furdal.
Flere stiller spørsmålstegn ved årets Viking-utgave etter tapet av viktige brikker som Zlatko Tripic og Kristian Thorstvedt. Furdal er imidlertid trygg på at man har det som skal til for å bite fra seg også denne sesongen.
– Jeg ser mange tipper oss langt ned på tabellen, og det passer oss helt supert. Det er helt strålende det. Det blir jo en tøff sesong, men det bor så mye kvalitet i denne spillergruppa. Folk bør ikke gå rundt og tro at vi ikke kan plukke poeng. Vi har fått inn noen nye som kommer til å heve oss også, og selv om det kanskje tar litt tid før relasjonene sitter, så er jeg trygg på at vi vil slå godt fra oss også i år.

Spår hvilke lag som ligger i toppen etter syv serierunder

Eliteserien
Skjelbred doblet med kanonkule: – Han liker ikke å være på gamlehjem
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Legevaktdrama for toppscoreren dagen før kamp: – Slet med å puste
2 TIMER SIDEN